Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παγώνη: Δεν πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία (video)

«Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.» Οι γονείς λένε όχι σε μεγάλο ποσοστό, ανησυχούν, ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που γίνει κάτι, διερωτήθηκε η κ. Παγώνη

Τη διαφωνία της με το άνοιγμα των δημοτικών και νηπιαγωγίων, εξέφρασε η  πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, ενώ ξεκαθάρισε μάλιστα ότι “τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν για όλο το καλοκαίρι”.

"Τα παιδιά του δημοτικού και του νηπίου δεν είναι δυνατόν να τηρήσουν τα μέτρα” τόνισε η ίδια μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ, ενώ σημείωσε ότι από το Σεπτέμβρη, τα παιδιά θα είναι πιο εξοικειωμένα με τα μέτρα και τους όρους τήρησης των αποστάσεων.

Στο σχολείο θα τα επιβλέπει ένας και μόνος δάσκαλος, αυτό είναι δύσκολο. "Τα παιδιά στις παιδικές χαρές, τώρα τα επιβλέπει ο παππους και η γιαγιά με τα μαντηλάκια και τα λοιπά αντισημπτικά, τους καθαρίζουν τα χέρια, τα προσέχουν. “Φοβάμαι την επιστροφή” υπογράμμισε η κα Παγώνη.

“Αν έχουμε κρούσματα μέσα στο καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο” πρόσθεσε. «Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.» Οι γονείς λένε όχι σε μεγάλο ποσοστό, ανησυχούν, ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που γίνει κάτι, διερωτήθηκε η κ. Παγώνη.

“Τα μικρά παιδιά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθούν” κατέληξε η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών (ΕΙΝΑΠ).

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις