Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Ηλιόπουλος: Οι γειτονιές μας είναι πιο ασφαλείς χωρίς τους δολοφόνους νεοναζί

Ο Νάσος Ηλιόπουλος για τα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας»

«Η δίκη των νεοναζί δολοφόνων βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η μάχη όμως ενάντια στο σκοτάδι και το μίσος του ρατσισμού δεν δίνεται μόνο στην αίθουσα του δικαστηρίου» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης «Βάλ'τους Χ - Ο Μαύρος Χάρτης της Ρατσιστικής Βίας».

Όπως σημειώνει με ανάρτησή του στο Facebook, πρόκειται για «μία σημαντική δουλειά που καταγράφει το μέγεθος του φαινομένου των ρατσιστικών επιθέσεων, δείχνει την σύνδεση με την δράση της Χρυσής Αυγής και αποτυπώνει ταυτόχρονα ψηφίδες από την δίκη».

«Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που εργάστηκαν για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία καθώς και στους καλλιτέχνες που μέσα από την δουλειά τους μας βοηθάνε να μην ξεχάσουμε. Οι γειτονιές μας και οι πόλεις μας είναι πιο ασφαλείς χωρίς τους δολοφόνους νεοναζί, χωρίς το μίσος του ρατσισμού. Το αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη θα νικήσει» υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η κατάντια της Προανακριτικής

Η πλειοψηφία της Προανακριτικής, εγκαταλείποντας κάθε πρόσχημα, θα επιχειρήσει σήμερα να αποκαλύψει την ταυτότητα των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος της υπόθεσης Novartis. Οι μάρτυρες αυτοί έχουν καταθέσει για χρηματισμό πολιτικών προσώπων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις