Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Μήνυση κατά της Ε.Ράικου καταθέτει η εφημερίδα Documento
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μήνυση κατά της Ε.Ράικου καταθέτει η εφημερίδα Documento

Μήνυση κατά της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, καταθέτει η εφημερίδα Documento, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος για όσα κατέθεσε η ίδια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis 

Υπενθυμίζεται ότι η κα Ράικου κατέθεσε, σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, πως το Documento «υλοποίησε συμβόλαιο θανάτου εναντίον της γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Παπαγγελόπουλο».

Όπως μεταδίδει το documento.gr η ίδια δήλωσε ότι «κάποιος δημοσιογράφος Ανδρικόπουλος από το Documento τότε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως κατηγορούμαι από κάποια κα Ζαμανίκα. Κατόπιν υπήρξε εναντίον μου δημοσίευμα. Κατάλαβα τότε πως υπήρξε συμβόλαιο θανάτου μου επειδή αρνήθηκα να συνεργαστώ με τον Παπαγγελόπουλο. Θυμήθηκα την εισαγγελέα Τσατάνη που της είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό. Αισθάνθηκα διωκόμενη και θεσμικά απροστάτευτη. Αισθάνθηκα ότι εκτελούνταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου από Παπαγγελόπουλο. Μετά την άρνησή μου να ενδώσω στο να στείλω φάκελο για πολιτικούς χωρίς να έχω στοιχεία και το δημοσίευμα του Documento ξεκίνησε σειρά πειθαρχικών διώξεων».

Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε νωρίτερα το avgi.gr, στην προανακριτική για τον Δ.Παπαγγελόπουλο, κατατέθηκε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο εντοπίστηκαν εμβάσματα της Novartis σε κοινό λογαριασμό της Ελένης Ράικου με τον σύζυγό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL