Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στην τελετή ονοματοδοσίας της προβλήτας «Κυριάκου Παπαδόπουλου» ο Ν.Βούτσης

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταβαίνει, αύριο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 σε ειδική εκδήλωση ο Ν.Βούτσης απένειμε στη σύζυγο του Κ.Παπαδόπουλου και στα δύο ανήλικα τέκνα του τα τέσσερα αργυρά μετάλλια «Ήρωες Επανάστασης»

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης μεταβαίνει, αύριο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μετά από πρόσκληση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου του νησιού.

Ο Ν.Βούτσης θα παρευρεθεί στις 11.00 το πρωί στην τελετή ονοματοθεσίας μέρους της προβλήτας του λιμανιού σε «Προβλήτα Κυριάκου Παπαδόπουλου» ως ένδειξη τιμής προς τον εκλιπόντα Υποπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Κυριάκο Παπαδόπουλο και αναγνώρισης του πολύτιμου έργου του κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούνιο, με πρόταση του τότε Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, η Βουλή προχώρησε στην «υιοθέτηση» των παιδιών του Κυριάκου Παπαδόπουλου, όπως γίνεται και σε άλλα στελέχη των Ε.Δ. που πέφτουν στο καθήκον.

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2018 σε ειδική εκδήλωση στο εντευκτήριο της Βουλής ο Ν.Βούτσης απένειμε στη σύζυγο του Κυριάκου Παπαδόπουλου και στα δύο ανήλικα τέκνα του τα τέσσερα αργυρά μετάλλια «Ήρωες Επανάστασης» υπογραμμίζοντας το μεγαλείο του ανθρώπου που «με τη ζωή και τη δράση του υπήρξε ένα φωτεινό σύμβολο για τη χώρα, την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δεν θα ξεχάσουμε

Δεν περίμενε κανείς πολλά από τις απολογίες των νεοναζί στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Ξέρετε, τα γνωστά. Η οργάνωση είναι θύμα παρεξηγήσεων και συκοφαντίας...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο