Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.6°C
3 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C25.3°C
2 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.7°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
1 BF 33%
Στέλιος Παππάς προς τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών: / Στέλιος Παππάς προς τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών: Ανακαλέστε, κ. Καράογλου, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες για τον ΟΑΣΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στέλιος Παππάς προς τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών: / Στέλιος Παππάς προς τον νέο υφυπουργό Εσωτερικών: Ανακαλέστε, κ. Καράογλου, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες για τον ΟΑΣΘ

Να ανακαλέσει άμεσα τις «συκοφαντικές και ψευδείς» δηλώσεις του περί ύπαρξης «ελλειμμάτων» και «διαφθοράς» στον ΟΑΣΘ καλεί τον υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) Θόδωρο Καράογλου ο πρόεδρος του Οργανισμού Στέλιος Παππάς με εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία που απέστειλε χθες, διαφορετικά επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του για την αποκατάσταση της τιμής του.

Το εξώδικο, όπως έγραψε και προχθές η «Αυγή», αφορά σε δήλωση του Θ. Καράογλου στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής», που όταν ρωτήθηκε για το τι θα κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον ΟΑΣΘ, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι «από τότε που ανέλαβε η κρατική διοίκηση, τα προβλήματα, τα ελλείμματα και η διαφθορά υπάρχουν σε μέγιστο βαθμό», χωρίς να παρουσιάσει κάποιο στοιχείο.

Ο Στέλιος Παππάς χαρακτηρίζει «ψευδή και συκοφαντικά» τα παραπάνω», τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη δήλωση του υφυπουργού «βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του». «Έχετε ενδεχομένως, να χαρακτηρίζετε 'προβληματική' μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο», προσθέτει.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ διαμαρτύρεται και για αντιδεοντολογική στάση της συγκεκριμένης εφημερίδας, καθώς δεν ζήτησε από τον υφυπουργό να δώσει περαιτέρω στοιχεία και διευκρινίσεις για τις βαρύτατες κατηγορίες που εκτόξευσε σε βάρος του ΟΑΣΘ, ενώ επισήμανε ότι «για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα».

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπήρξε κάποια αντίδραση από τον Θ. Καράογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL