Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης εγκαινιάζει την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., μια έκθεση με έργα από τη μόνιμη συλλογή του και έργα άλλων καλλιτεχνών με τίτλο «Blind Date εκδοχές πολιτισμικής...

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης εγκαινιάζει την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 8 μ.μ., μια έκθεση με έργα από τη μόνιμη συλλογή του και έργα άλλων καλλιτεχνών με τίτλο «Blind Date εκδοχές πολιτισμικής ιθαγένειας» σε επιμέλεια Αντώνη Βολανάκη. Μεσολογγίου 32, Ρέθυμνο.

 

Η έκθεση αρχιτεκτονικής «Βιβλιοθήκες: Ανάγνωση κτηρίων», που εστιάζει στα κτήρια βιβλιοθηκών που ιδρύθηκαν από τη δεκαετία του '80 έως σήμερα, παρουσιάζεται από 4 Ιουλίου έως 14 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

 

Οι 45 εικαστικοί και οι 15 κινηματογραφιστές που βραβεύτηκαν από την Artworks το 2018 στο πλαίσιο του 1ου Προγράμματος Υποστήριξης Καλλιτεχνών ΙΣΝ παρουσιάζουν έργα τους στο Summer Nostos Festival του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), έως τις 30 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο. Από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2019, o Πύργος Τσικαλιώτη στο Λεωνίδιο φιλοξενεί την ομαδική έκθεση έργων σύγχρονων καλλιτεχνών με τίτλο “...κάπου αλλού...”, που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 9 μ.μ.

 

Παρατείνονται οι εκθέσεις «Αστικός μυστικός κήπος. Μια ανάγνωση» της Λίας Ναλμπαντίδου και «Flora Filopappou: Ένα ταξίδι από την Πόλη των Βράχων στον κήπο» του Νίκου Παπαδόπουλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης του ΜΙΕΤ (Βασιλίσσης Όλγας 108) έως και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Ωράριο λειτουργίας έως και τις 28 Ιουνίου, Τρίτη με Κυριακή, 10 π.μ. - 6 μ.μ., 29 και 30 Ιουνίου κλειστά. Είσοδος ελεύθερη. Από 1η Ιουλίου έως 6 Σεπτεμβρίου οι εκθέσεις θα λειτουργούν με θερινό ωράριο: Δευτέρα και Τρίτη 2-9 μ.μ., Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 9 π.μ. - 4 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Νίκου Παπαδόπουλου «Flora Filopappou: ένα ταξίδι από την Πόλη των Βράχων στον κήπο», ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιήσει δύο ξεναγήσεις, αύριο Πέμπτη, στις 5 μ.μ., και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 12 μ. Μετά την ξενάγηση, που είναι δωρεάν, θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

Η ομαδική έκθεση Flashback εγκαινιάζεται στη γκαλερί Alma την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 8 μ.μ., με διάρκεια έως και 13 Ιουλίου. Υψηλάντου 24, Κολωνάκι.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σκιτζήδες

Ακόμα κι ένας άνθρωπος που δεν σκαμπάζει από νομικά μπορεί να καταλάβει πόσο σκιτζήδικο είναι το πόρισμα που κατέθεσε χθες η Ν.Δ. στην Εξεταστική Επιτροπή για τον Παπαγγελόπουλο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις