Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Μανώλη Μητσιάς - Αφροδίτης Μάνου - Γιάννης Μηλιώκας

Κατ' αρχήν, παρατείνονται οι παραστάσεις των Μανώλη Μητσιά, Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Μηλιώκα με το «Δεύτερο Πρόγραμμα» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» και έτσι, εκτός από σήμερα, θα συνεχιστούν και τα δύο επόμενα Σάββατα, 1 και 8 Φεβρουαρίου.

Σήμερα οι «γεννημένοι για τη σκηνή» Deus Ex Machina σε εκείνη του «Κύτταρου» με support τρία «ομόδοξα» εγχώρια γκρουπ, τους Pink Tank Project, Bent By Sorrow και Wish Upon A Star.

Σήμερα επίσης αλλά και αύριο, Κυριακή 26 Ιανουαρίου, το φιλόδοξο project «Generator» στον Τεχνοχώρο «Cartel» στον Βοτανικό. Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει υποκριτική, ποίηση και ζωντανή μουσική, με ερμηνευτές τους Marlene Kaminsky, Τάσσο Νούσια, Παναγιώτη Σούλη και Έλενα Μιχαήλου, με τη συνοδεία του τρίο του εμπνευστή της, του σπουδαίου jazz σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη, το οποίο συμπληρώνεται από έναν κιμπορντίστα και έναν ντράμερ.

Αύριο επίσης ένας ακόμα εξαίρετος Έλληνας σαξοφωνίστας της jazz, ο Γιάννης Κασσέτας με το κουαρτέτο του (που συμπληρώνεται από κιθάρα, μπάσο και ντραμς) και τρεις θαυμάσιες νέες ερμηνεύτριες του ιδιώματος, οι Λουκία Παλαιολόγου, Αγγελική Τουμπανάκη και Νάσια Γκόφα, στον «Σταυρό Του Νότου Club».

Τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής το έργο του Μιχάλη Τερζή σε ποίηση Κωστή Παλαμά «Ο Ύμνος Της Αθήνας» με αφηγητή τον Νικήτα Τσακίρογλου και ερμηνευτές τον τενόρο Γιάννη Χριστόπουλο και τη σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη που θα συνοδεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό την διεύθυνση του Ελευθερίου Καλκάνη.

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου και την επόμενη, 7 Φεβρουαρίου, είναι οι δύο τελευταίες ευκαιρίες για να δείτε και να ακούσετε μαζί τους Χρήστο Θηβαίο και Μίλτο Πασχαλίδη στον «Σταυρό Του Νότου».

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL