Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα το εξαιρετικά δυναμικό τρίο A Place To Bury Strangers στο «Fuzz Club Live», με support τους επίσης Αμερικανούς και ιδιαιτέρως... «θορυβώδεις» Bambara, με άλλα λόγια το rock του σήμερα ή μάλλον του τώρα στα καλύτερά του!

Από εχθές εγκαινίασε τη χειμερινή σεζόν και η μουσική σκηνή «Γραμμές» με τον τόσο ιδιοσυγκρασικό φωνητικά -και όχι μόνο...- Μιχάλη Τζουγανάκη, ο οποίος θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Αύριο, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, «Αόρατη Πόλη», δηλαδή ένα αφιέρωμα στον γνωστό στιχουργό μα και ποιητή Ισαάκ Σούση, στην «Αρχιτεκτονική». Τραγούδια των οποίων έχει γράψει τους στίχους θα ερμηνεύσουν κατ' αρχάς φυσικά ο συνθέτης, που έχει κατ' εξοχήν συνεργαστεί μαζί του, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας αλλά και οι Γιάννης Κότσιρας και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ενώ θα εμφανιστούν επίσης και οι Φοίβος Δεληβοριάς, Νατάσσα Μποφίλιου και Παντελής Αμπαζής, ενώ ποιήματά του θα διαβάσει ο ηθοποιός Δημήτρης Τάρλοου.

Αύριο, επίσης, μια συναυλία αλληλεγγύης του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο «Αργοναύτες» στην Αργυρούπολη, με τη συμμετοχή των Ευριδίκη, Δημήτρη Κοργιαλά, Κορίνας Λεγάκη, Βασίλη Λέκκα, Παναγιώτη Μάργαρη και ξανά του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Τιμή εισιτηρίου μόλις 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Τράπεζα Τροφίμων του δήμου.

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου -όπως και κάθε Τετάρτη- η χαρισματική ερμηνεύτρια Idra Kayne που εντυπωσιάζει με τις διασκευές της γνωστών τραγουδιών του διεθνούς ρεπερτορίου, θα βρίσκεται στον «Σταυρό Του Νότου Club», με μια πολύ καλή τετραμελή (κιθάρα, keyboards, μπάσο και ντραμς) μπάντα να τη συνοδεύει.

Τέλος, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου -και κάθε Παρασκευή, έχοντας ξεκινήσει την προηγούμενη - δύο εξαιρετικοί τραγουδοποιοί και ερμηνευτές, διαφορετικού μεν ύφους, αλλά πολύ... ταιριαστοί και ειδικά στην σκηνή, οι Χρήστος Θηβαίος και Μίλτος Πασχαλίδης θα είναι στον «Σταυρό Του Νότου» με τη συνοδεία μιας θαυμάσιας πενταμελούς μπάντας (κιθάρα, πιάνο/ακορντεόν, keyboards, μπάσο και ντραμς).

Την ίδια ημέρα όμως (και τις τρεις επόμενες Παρασκευές, 1, 8 και 11 Νοεμβρίου) και ο πρόσφατα επιστρέψας από την ηθελημένη αφάνεια δεκαετιών Θέμης Ανδρεάδης θα εμφανιστεί στο «Γυάλινο Upstage» της Συγγρού με ένα πρόγραμμα με τον χαρακτηριστικό μα και ευφυή τίτλο «Θεμιτά Και Αθέμητα» και ένα πενταμελές σχήμα (με σαξόφωνο/φλάουτο/κλαρινέτο, μπουζούκι / μαντολίνο / τζουρά / μπαγλαμά, μπάσο και ντραμς να συμπληρώνουν το πιάνο και το ακορντεόν του Βασίλη Χατζηνικολάου που θα το διευθύνει) να τον συνοδεύει.

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL