Live τώρα    
11°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
9.6°C12.3°C
3 BF 81%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.9°C12.6°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.3°C
2 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C15.4°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.8°C
2 BF 82%
O Bono τραγουδάει για τους Ιταλούς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

O Bono τραγουδάει για τους Ιταλούς

Με την αφιέρωση "Για τους Ιταλούς που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης, για καθέναν που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και εξακολουθεί να τραγουδάει» ο Bono των U2 συνέθεσε το τραγούδι “Let Your Love Be Known" και ερμηνεύοντάς το στο πιάνο το ανέβασε στο Instagram.

Εξηγεί ότι μιλά για την απομόνωση και τον φόβο εν μέσω της πανδημίας και έμπνευσή του στάθηκαν τα βίντεο των Ιταλών που βρίσκονται σε καραντίνα και τραγουδούν ο ένας στον άλλο από τα μπαλκόνια τους.

«...Μπορείτε να τραγουδήσετε στις ταράτσες / να τραγουδήσετε από το τηλέφωνο / να τραγουδήσετε και να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα σταματήσετε / τραγουδήστε και δεν θα είστε ποτέ μόνοι» λέει ο Bono.

The Boy: «Έτσι, για παρέα»

Μετά την αναβολή της συναυλίας του που ήταν προγραμματισμένη για απόψε στο «Temple», ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy) γνωστοποίησε μέσω της σελίδας του στο Facebook ότι ανεβάζει ελεύθερα από σήμερα (YouTube και Free Download) το νέο του άλμπουμ “The Boy - Αντιλόπη”, με εννέα τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Αφού παραθέτει τους τίτλους των τραγουδιών καθώς και το εξώφυλλο του άλμπουμ με τα ονόματα των συντελεστών, μας αποχαιρετά λέγοντας: «Μέχρι τότε ηρεμία, χιούμορ, Sci-fi και αντισηπτικό. Μένουμε σπίτι για πάντα».

Εικονικοί περίπατοι και Αναλόγιο

Το εμβληματικό Ερμιτάζ της Αγίας Πετρούπολης προσφέρει μια εικονική περιήγηση τουλάχιστον πέντε ωρών σε περισσότερα από πεντακόσια μοναδικά έργα τέχνης.

Στην Αθήνα, το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε online δραστηριότητες, βίντεο από παλιότερες εκθέσεις και τις ψηφιακές συλλογές, καθώς και στο πρόγραμμα «Παίζοντας στο σπίτι», όπου τα παιδιά μπορούν να φτιάχνουν παιχνίδια των αρχαίων Ελλήνων.

Ψηφιακή περιήγηση στα μοναδικά έργα τέχνης που φιλοξενεί προσφέρει και το Μουσείο Γουλανδρή με ηχητικές ξεναγήσεις σε δύο γλώσσες.

Το ίδιο και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με οδοιπορικά σε περισσότερες από είκοσι πόλεις της Μικράς Ασίας, καταγραφή των θαλάσσιων ταξιδιών του ελληνικού λαού στην Κύπρο, στον Λίβανο κ.α.

Το Διεθνές Φεστιβάλ "Αναλόγιο" ζητάει από συγγραφείς, μεταφραστές, σκηνοθέτες και ηθοποιούς να στείλουν στο [email protected] ένα δίλεπτο βίντεο διαβάζοντας απόσπασμα από ένα έργο τους που θα δημοσιεύεται στη σελίδα του Φεστιβάλ στο Facebook.

Το Χόλιγουντ στον... κόσμο του

Με τις περισσότερες παραγωγές να έχουν διακόψει γυρίσματα, οι διάσημοι του Χόλiγουντ βρήκαν χρόνο για θεραπείες ομορφιάς, πλαστικές επεμβάσεις ή λίφτινγκ. Απανωτές κλήσεις δέχονται πλαστικοί χειρουργοί που επιμένουν να συμβουλεύουν τους πελάτες τους να μην κάνουν καμία επέμβαση αυτήν την περίοδο, γιατί θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι με επιπλοκές την ώρα που τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με ασθενείς του κορωνοϊού!

Μάνια Ζούση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL