Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C21.8°C
2 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.0°C20.3°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C16.6°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.1°C
5 BF 37%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C17.1°C
2 BF 56%
Bio-Mechanical Festival από το Θέατρο Χαλκίδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Bio-Mechanical Festival από το Θέατρο Χαλκίδας

Για τέταρτη συνεχή χρονιά το Θέατρο Χαλκίδας διοργανώνει από 1η έως και 31 Ιουλίου το Bio-Mechanical Festival στον Πολιτιστικό Χώρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Γι’ αυτόν τον λόγο προσκαλεί όσους φορείς, συλλόγους, συλλογικότητες ή καλλιτέχνες ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 2 Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ αφορούν παραστάσεις θεάτρου, μουσικής και χορού, εκθέσεις, προβολές και άλλες μορφές τέχνης.

Η θεματική του 4ου Βio-Mechanical Festival συνοψίζεται στον τίτλο “Παρά τόπον” και αναφέρεται στην κατάσταση της περιπλάνησης και της αέναης αναζήτησης όπου ο άνθρωπος θα μπορέσει να εναποθέσει τη ζωή, τα όνειρα και τις ελπίδες του.

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να φιλοξενήσει θεάματα απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εστιάζουν σ’ ένα είδος θεάτρου που θέτει το ανθρώπινο σώμα ως κεντρικό εργαλείο έκφρασης συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην κοινωνικοπολιτική αφύπνιση του θεατή, με έμπνευση τον σκηνοθέτη Μέγιερχολντ και τη βιομηχανική ή biomechanics μέθοδό του.

Οι όροι και η αίτηση συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένα στις ιστοσελίδες του Φεστιβάλ www.bm-festival.com του Θεάτρου Χαλκίδας www.theatroxalkidas.gr και στο Facebook: Θέατρο Χαλκίδας και Βio-Mechanical Festival.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL