Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Παιδείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος συμμετέχει αύριο στις 11π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα, την Ψυχαγωγία και τον Πολιτισμό, που διεκδικεί δημιουργία Τμημάτων Δραματικής Τέχνης, Χορού και Κινηματογράφου σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, επέκταση της ΚΥΑ περί Ισοτιμίας των Διπλωμάτων των Ανώτερων Καλλιτεχνικών Σχολών για τους κινηματογραφιστές, υλοποίηση ειδικών προγραμμάτων σπουδών για εξομοίωση αποφοίτων Ανώτερων Σχολών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης με τους πτυχιούχους των Ανώτατων Τμημάτων Καλλιτεχνικής Παιδείας, απόδοση εκπαιδευτικού κλάδου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τους χορευτές και τους κινηματογραφιστές.

Κλειστά σήμερα τα θέατρα

Στην 24ωρη σημερινή απεργία για το ασφαλιστικό συμμετέχουν ηθοποιοί και εργαζόμενοι στα θέατρα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΗ. Οι θεατές που έχουν κλείσει εισιτήρια για απόψε είναι προτιμότερο πριν ξεκινήσουν να τηλεφωνήσουν.

"Μονόγραμμα - Κ.Θ. Δημαράς"

Με αφορμή την επέτειο θανάτου του κριτικού και ιστορικού της νεοελληνικής λογοτεχνίας Κ.Θ. Δημαρά, το Αρχείο της ΕΡΤ ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα Αρχείο - Αφιερώματα την εκπομπή «Μονόγραμμα - Κ.Θ. Δημαράς».

Νοσηλεύονται Κ. Δημουλά και Μ. Καραγιάννη

Με χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια νοσηλεύεται η ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά, η οποία λόγω επιδείνωσης της αναπνευστικής της λειτουργίας μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία», όπου και παραμένει διασωληνωμένη, σύμφωνα με το σχετικό ιατρικό ανακοινωθέν.

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται και η Μάρθα Καραγιάννη. Την είδηση έκανε γνωστή φίλη της ηθοποιού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας πως η υγεία της ηθοποιού βελτιώνεται.

* Την ίδια ώρα ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» με λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ, σύμφωνα με τους οικείους του, βρίσκεται ακόμα σε καταστολή. Η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται σταθερά.

 

Σύσκεψη για τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου

Η συνολική ανάδειξη της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου βρέθηκε στο επίκεντρο ευρείας σύσκεψης στο υπουργείο Πολιτισμού, κατά την οποία συμφωνήθηκε να επικαιροποιηθεί η υπάρχουσα πρόταση της προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση, την προστασία και την ανάδειξή της. Κρίθηκε επίσης αναγκαία η εκπόνηση ενός master plan που θα αντιμετωπίζει συνολικά και σε βάθος εικοσαετίας τα προβλήματα του μνημείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL