Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
ΑΣΜΑ 450+: Κυνισμός και ψέμματα προς την οικογένεια Μικρούτσικου και τους δημιουργούς από την Μενδώνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΣΜΑ 450+: Κυνισμός και ψέμματα προς την οικογένεια Μικρούτσικου και τους δημιουργούς από την Μενδώνη

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των δημιουργών του ΑΣΜΑ 450+:

Στην μεταμεσονύκτια απάντηση της ΥΠΠΟΑ κας Μενδώνη στην οικογένεια Μικρούτσικου λέγονται πολύ μεγάλα ψεύδη και συντηρείται μια μακαρθική αντίληψη ότι οι δημιουργοί τάχα ξεσηκώνονται για πολιτικούς λόγους.

Α.Πρώτη φορά ακούμε ότι το ΥΠΠΟ θα πληρώσει το περίφημο business plan. Αν είναι έτσι γιατί ήδη ο ίδιος ο διαχειριστής που διόρισε η Υπουργός ενέκρινε ποσό προερχόμενο από τα χρήματά μας;

Β. Business plan κάνουμε και θα κάναμε σε κάθε περίπτωση αφού φτιάχνουμε έναν οργανισμό ανεξάρτητο από το Κράτος.Αυτό όμως δεν αφορά την Υπουργό.Η Υπουργός άδεια χρειάζεται να δώσει.Της το ζητήσαμε όλα τα ρεπερτόρια του ελληνικού τραγουδιού.Πιστεύει πως δεν είμαστε βιώσιμοι; Αλλά και να το πιστεύει, πώς ακριβώς την αφορά; Δεν θα ανήκουμε και δεν θέλουμε να ανήκουμε στο Κράτος

Γ. Κανείς δεν την κατηγόρησε ότι δεν δεσμεύτηκε να μας δώσει την άδεια.Την κατηγορούμε γιατί το Μαϊο κλείνει η ΕΥΕΔ και ακόμα άδεια δεν έχουμε, ενώ το δεσμεύτηκε από τον Ιούλιο.Χίλιες φορές της στείλαμε τον οδικό χάρτη της μετάβασης από την ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ και δεν απάντησε ΠΟΤΕ γραπτώς, ώστε να συνεργαστούμε και να φύγουμε γρήγορα προς τον οργανισμό της.

Δ.Πριν ανακοινώσει τον ΑΟΔ του κου Μάρη δεν έπρεπε να μας ενημερώσει; Δεν ήξερε πόσο αυτός δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού και ανωμαλίας στο χώρο μας όσο δεν μας δίνει άδεια;

Είναι απόλυτη ντροπή όταν βλέπει όλα τα μεγάλα ονόματα μαζεμένα στο ΑΛΣΟΣ να λέει πως είμαστε πολιτικά κατευθυνόμενοι.Το ελληνικό τραγούδι είναι υπερκομματικό και το έχει αποδείξει με τις αντίστοιχες επιθέσεις σε Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν έκαναν γρήγορα το καθήκον τους απέναντι στη δραματική κατάσταση που είχε τότε περιέλθει η ΑΕΠΙ.

Ειδικά εμείς εδώ που έχουμε συναντήσει 7 υπουργούς (από τον Πάνο Παναγιωτόπουλο το 2012 ως τώρα) δεν έχουμε συναντήαει χειρότερη συμπεριφορά από αυτήν της κας Μενδώνη.

Ξέρει πολύ καλά η Υπουργός πως το Μάϊο είναι η τελευταία μας ευκαιρία να μεταβεί η ΕΥΕΔ στην ΕΔΕΜ.Αν δεν έχουμε ακόμα την άδεια, η μετάβαση που είναι πολύ δυσκολότερο εγχείρημα πώς θα γίνει;

Να δώσει ΑΜΕΣΩΣ την άδεια.Το business plan θα της παραδοθεί -με δικά μας λεφτά, όπως μας έβαλε ήδη να υπογράψουμε- μόλις είναι έτοιμο.

Αλλιώς θα είναι η υπαίτιος της καταστροφής μας, του διχασμού μας και της νεκρανάστασης της ΑΕΠΙ.Και θα την εκθέσουμε διεθνώς, ξεκινώντας από αυτή την εβδομάδα.

Και μόνο η επιλογή της να απαντήσει με απλοϊκά ψέματα στην οικογένεια του Θάνου Μικρούτσικου, καθαρά για μικροεπικοινωνιακούς λόγους, δείχνει το ήθος με το οποίο μας αντιμετωπίζει όλους μας.

Την άδειά μας ΑΜΕΣΩΣ.Ο Πρωθυπουργός ακούει; Ή είναι συνένοχος σε όλο αυτό το σχέδιο;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL