Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.6°C19.1°C
1 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.6°C15.0°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.6°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 67%
"Πατερούλης" ο Βέμπερ για τη Ν.Δ.
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Πατερούλης" ο Βέμπερ για τη Ν.Δ.

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Δεν έχει σημασία τι λέει η Ν.Δ., σημασία έχει τι δεν λέει. Όταν τη ρωτάνε για κάτι συγκεκριμένο για παράδειγμα: Θα αυξήσετε τον κατώτατο μισθό; Αντί απάντησης αρχίζει το ποίημα που έχουν μάθει απ’ έξω κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιτέλους έδωσε στη δημοσιότητα το «πρόγραμμά» της για να μάθουμε τη «συμφωνία σκοτεινής ασάφειας» με τους πολίτες.

ΑΝ έχουμε συνεχή ανάπτυξη για τουλάχιστον τρία χρόνια, 4% (κάτι σχεδόν ανέφικτο για όλη την Ευρωζώνη), ο κατώτατος μισθός, το 2022 θα φτάσει το εξωφρενικό ποσό των 730 ευρώ!

«Κοινωνική πολιτική δεν μπορεί να γίνει στην πλάτη της πλατιάς πλειοψηφίας των εργαζομένων, της μεσαίας τάξης, των λαϊκών στρωμάτων προς χάρη κάποιων λίγων και ημέτερων». Αυτά είπε ο Βασίλης Κικίλιας (Kontra)

Στην κ. Βούλτεψη το είπε; «Εμείς φτιάξαμε το κοινωνικό κράτος» δηλώνει στο Open και τσακώνεται με το ΚΙΝ.ΑΛΛ. για το ποιος το πρωτοέφτιαξε.

«Τον ξεσκίσατε στους φόρους, τον ξεσκίσατε στους φόρους», ιστορικός, ρήτορας, αντιπρόεδρος με σχολή, και από το υβρεολόγιο του τηλεπωλητή δεν μπορεί να ξεφύγει. Το πρόβλημα είναι ότι μόνο αυτός έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι του κατέβει χωρίς κανείς δημοσιογράφος να τον αναγκαλεί στην τάξη.

«Ποια κυβέρνηση θα μπορούσε να κόψει το ΕΚΑΣ για να το δίνει επίδομα στους νέους 20άρηδες και να τους παγιδεύει στην φτώχεια;» έλεγε ο κ. Σαλμάς ποντάροντας μικροπολιτικά στον κοινωνικό αυτοματισμό και το ρατσισμό ενάντια στους νέους, που φαίνεται να διατρέχει τη Ν.Δ. αν θυμηθούμε και τις απίστευτες χυδαιότητες της κ. Πυργιώτη στο twitter κατά της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Τις ασφαλιστικές εισφορές της μητέρας του έφερε ο κ. Σαλμάς σκονάκι, για να αποδείξει ότι το ΕΚΑΣ κόπηκε επί ΣΥΡΙΖΑ. Η περικοπή του ΕΚΑΣ όχι μόνο περιλαμβανόταν στο mail Χαρδούβελη αλλά τέθηκε και ως προαπαιτούμενο για να μην πέσει η χώρα στα βράχια. Ο ίδιος όμως χασκογελούσε που πολλοί συνταξιούχοι πιστεύουν ότι το ΕΚΑΣ το έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ...

«Πατερούλη» τον Μάνφρεντ Βέμπερ θέλει η υποψήφια της Ν.Δ., Μαριάνθη Καφετζή. «Δεν έχει δείξει ο κ. Βέμπερ ότι δεν είναι φιλέλληνας. Κάποια κακώς κείμενα τόνισε κάποια στιγμή»... είπε στην ΕΡΤ.

Όταν ο Χρ. Σίμος της υπενθύμισε τη δήλωση του Βέμπερ, ότι οι Έλληνες τρώνε τα λεφτά των Ευρωπαίων πολιτών, η απάντηση ήταν αποστομωτική: «Και ένας πατέρας που μαλώνει το παιδί του πρόσεχε το χαρτζιλίκι σου δεν σημαίνει πως δεν αγαπάει το παιδί του».

https://www.youtube.com/embed/HdfLhEDcEFE

Σ’ αυτόν τον «πατερούλη» πόνταρε η Ν.Δ. για να μας μαλώνει, αλλά ευτυχώς έχασε και το αφήγημά της περί χαμηλών πλεονασμάτων που θα επαναδιαπραγματευτεί και πάνω στο οποίο έχει στηρίξει όλο το οικονομικό πρόγραμμά της κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL