Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.1°C
4 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.4°C14.9°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
14.0°C14.8°C
1 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.7°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.8°C12.4°C
2 BF 87%
Τι 'πες τώρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα

Εφιάλτης το όραμα Κυριάκου για τη χώρα. Μοιάζει να εκδικείται τους αδύναμους και τη μεσαία τάξη με τις «εξαγγελίες» του για τις μεταρρυθμίσεις που θα ζήλευε και το ΔΝΤ.

Αρέσκεται να τις παρουσιάζει ως καινοφανείς, όμως όλος ο κόσμος τις έχει ζήσει στο πετσί του. Όχι «όλος», ο ίδιος, η τάξη του και οι κολλητοί του... Τίποτα δεν κατάλαβαν.

Έρχεται όμως η πραγματικότητα και τον αδειάζει... -όπως ενίοτε το γραφείο Τύπου της Ν.Δ. και μερίδα στελεχών της. Η γιαγιά στη λαϊκή τα είπε έξω από τα δόντια στο Open: «Να δείξετε την κακία και τη μοβορία του, μέχρι και τους πεθαμένους ανακάτεψε για να κυβερνήσει».

Και πραγματικά... οι πεθαμένοι -είτε στο Μάτι είτε στη Μάνδρα είτε ο νεκρός πατέρας του Τσίπρα- μπλέκονται στην πολιτική ζωή από τη Ν.Δ. και τον αρχηγό της... Κατάντια, ασέβεια, αντιπολιτευτική ένδεια και ακροδεξιά προπαγάνδα.

Επανήλθε η ανομία αυτή την εβδομάδα σε πρώτο πλάνο στα τηλεοπτικά για να επισκιάσει τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης και τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις Τσίπρα ανά την Ελλάδα, αλλά μάταια.

«Δεν μπορούμε να έχουμε άλλη άποψη» φώναζε ο Δημ. Οικονόμου στον ΣΚΑΪ αφαιρώντας την ελευθερία της γνώμης στο θέμα της νόμιμης άδειας του Κουφοντίνα. Ας τους θυμίσει κάποιος ότι η δημοκρατία δεν εκδικείται, όσο και αν θέλουν έναν νεκρό για το πολιτικό τους παιχνίδι.

Δεν πείραξε κανέναν το πεντάευρό μας, είπε η Άννα - Μισέλ ως άλλη Αντουανέτα.

Οι πολίτες φαίνεται να βλέπουν Τσίπρα φανατικά -ανεβάζει στα ύψη την τηλεθέαση στα κανάλια- και να γυρνάνε την πλάτη στον Κυριάκο, που καμάρωνε στην άδεια πλατεία (τη μικρή) της Λάρισας.

Κα ας παρακαλούσε τις κυρίες να πουν και στις φίλες τους πόσο ωραίος είναι...

Κατά τα άλλα στην κάλπη τον ψηφίζουν, λένε οι δημοσκοπήσεις.

Βορίδης αδειάζει Άδωνι, Άδωνις αδειάζει Κυριάκο, Μεϊμαράκης αδειάζει και τους δύο, Κουμουτσάκος αδειάζει Σαμαρά και ο πήχης ξέπεσε στο “έστω και μία ψήφο”...

Το «ρεύμα ανατροπής» πού το βλέπουν;

«Μπαχαλοποίηση» ανακάλυψε ο Κικίλιας και θυμήθηκε, λέει, τότε... που πήγαινε για καφέ στα Εξάρχεια (πότε;) αναπολώντας τα περιπολικά που ήταν εκεί...

Οι εργολάβοι καθαρίζουν καλύτερα από τις καθαρίστριες γιατί είναι ειδικοί, διαβεβαίωσε ο κ. Φωτήλας στην ΕΡΤ1. Ειδικοί σε τι δεν είπε... Στη ρεμούλα ή στο να αφήνουν απλήρωτους και ανασφάλιστους τους εργαζόμενους;

And the winner is... στις φετινές ευρωεκλογές... το «Θα ’θελα να ’μουν ψυκτικός». Ομολογουμένως, απ’ όσα ανέκδοτα έχει πει ο Κυριάκος... η επταήμερη εργασία ήταν το καλύτερο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL