Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Τι 'πες τώρα;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα;

"Τις αποφεύγει τις εκλογές ο Τσίπρας" λέει η Ν.Δ. και έχουμε μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις... φαντάσου να μην τις απέφευγε πόσες θα είχαμε.

Ντιμπέιτ κάθε μέρα έχουμε” λέει ο κ. Κυρανάκης.. Τη δικαιολογία που θα αποφύγει o Kυριάκος, το ντιμπέιτ τον Οκτώβριο  έχουν όλο το καλοκαίρι να την ψάχνουν...

Εκεί στα μαθήματα επικοινωνίας που παρακολουθούν τα στελέχη της Ν.Δ. ένα θεματάκι με τον τονισμό το έχουν. Σημασία έχει η επικοινωνία βέβαια... αλλά ήδη ακούγονται μόνο οι μισές λέξεις με τον υπερτονισμό των πρώτων συλλαβών για χάρη της έμφασης και της προσοχής του κοινού...

"Απαρά - δεκτή", "ταυτί-ζεται" φωνάζει η κ. Κεραμέως για να ξυπνήσει τους μισοκοιμισμένους πρωινούς τηλεθεατές... με τρόμο.

Υπάρχει αριστερός τρόπος να μαζεύεις τα σκουπίδια; αναρωτήθηκε η κ. Μπακογιάννη του Ποταμιού. Φυσικά και υπάρχει. Οι δεξιοί απλά δεν τα μαζεύουν μέχρι να έρθουν οι ιδιώτες... Τόσο απλά.

Πονάει η Ν.Δ. με τις μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα... σε Καλαμάτα, Πάτρα, Χανιά και ευαισθητοποιήθηκε οικολογικά ο κ. Ρωμανός... φωνάζοντας για την "απορρύπανση".

Είναι να απορεί κανείς πού ξέθαψε νέος άνθρωπος τα "επιχειρήματα" του ’80.

Πάγια τακτική της Ν.Δ. να "αντιγυρίζει" τον λόγο. Να διαβάσει Ιστορία συμβούλεψε τον Αλ. Τσίπρα ο Κυρ. Μητσοτάκης για τους Βαλκανικούς. Το “τι τον νοιάζει τον 17χρονο”... είναι μόνο για τον Λαμπράκη.

Που να τολμήσει να πάει σε ντιμπέιτ... Μόνος του είναι σε συνέντευξη και σε μια αυθόρμητη ερώτηση δεν μπορεί να απαντήσει. "εεε,οοο, για να μας πει ότι εύχεται "υγεία" στον Αλέξη Τσίπρα και τα παιδιά του. Πού να μπει στα δύσκολα... “το καλύτερο βιογραφικό της χώρας”!

Οι άνθρωποι που προσλαμβάνονται με κοινωνικά κριτήρια δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους είχε πει ο κ. Μητσοτάκης για τους υποψήφιους στην Πυροσβεστική. Η ευαισθησία του ανθρώπου ξεχωρίζει...

Κάλυψε τον Άδ. Γεωργιάδη ο Θ. Ρουσόπουλος: "αφού λέτε ότι είστε κομμουνιστές, τι να πει ο Άδωνις;". Όχι, δεν είναι ακροδεξιά η Ν.Δ., ο Καμμένος είναι.

“Πονεμένη ιστορία” η τηλεθέαση της συνέντευξης του Κυρ. Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1, είπε τον πόνο, την Παρασκευή, ο Γ. Παπαδάκης, που κατακρημνίστηκε από την πρώτη θέση της τηλεθέασης που κατέχει στην πρωινή ζώνη. Έχε χάρη που έχει “τα μέσα” ο Κυριάκος αλλιώς σιγά μην τον βλέπαμε στα κανάλια μετά από τέτοια αρνητικά σερί στην τηλεθέαση... Και θέλει να βγει πρωθυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL