Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
Τι 'πες τώρα...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι 'πες τώρα...

Της Κατερίνας Μπρέγιαννη

Ο αντικομμουνισμός είναι απαραίτητο στοιχείο για τη συσπείρωση της Ακροδεξιάς. Το ξέρει καλά ο Άδωνις και κάνει ό,τι μπορεί.

Σε προσκλητήριο προχώρησε ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της Ν.Δ. στους πρώην συνοδοιπόρους του. «Μείζων στόχος να πέσουν οι κομμουνιστές» είπε, βάζοντας στόχο να μετατρέψει κυριολεκτικά, όπως φαίνεται, τη Ν.Δ. σε ΛΑΟΣ.

Ο Μεϊμαράκης έριξε τους τόνους ενόψει εκλογών και ορκίστηκε πίστη στον αρχηγό Σαμαρά..., τουλάχιστον μέχρι την εκλογική αναμέτρηση. Όμως έθεσε ψηλά «τον πήχη».

«Όταν μιλάει ο πρόεδρος, τα σκυλιά δεμένα» είπε με νόημα. Αν δεν πιάσουν τα νούμερα που ονειρεύονται όμως; Ποιος τα κρατάει μετά…

Όλη η Ευρώπη θετικά μιλάει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ακόμα και ο Βέμπερ. Αυτός ούτε που ενοχλήθηκε… από το «ψαλίδι».

«Τη δουλειά τους και τη δικιά μας» είπε ο κ. Οικονόμου, λύνοντάς μας τις απορίες για τη διαφωνία της Ν.Δ. με την ευρωπαϊκή της οικογένεια, το ΕΛΚ, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Ντροπή: Μια απάντηση της Ν.Δ. για όλα. Ήθος: μια απάντηση που δεν την έχει και ψάχνει να βρει τι σημαίνει. Ύφος: μια απάντηση που την κατέχει και αναδεικνύει σε κάθε γραφική παράσταση των εκπροσώπων της στα κανάλια.

Τα ρατσιστικά σχόλια που «ξέφυγαν» χωρίς καν να τα καταλάβουν... στελέχη της Ν.Δ. και παρατρεχάμενοι συμπυκνώνουν το πώς αντιλαμβάνεται το κόμμα που ωρυόταν για «αθλιότητα» στη δήλωση Πολάκη την έννοια της κοινωνικής ισότητας για τους ανάπηρους συμπολίτες μας.

«Disable δεν σημαίνει ανάπηρος, σημαίνει ανίκανος» ακούσαμε από την υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Ένωσης Κεντρώων.

Ποια είναι η καλύτερη ηχώς του Άδωνι; Γρηγοράκος ή Κανέλλη; «Τσίπρας ίσον Πολάκης» επαναλάμβαναν τη γραμμή του ακροδεξιού.

«Ξετσιπωσιά και βαθιά αντιπολιτισμική θέση» Τι; Μα να θέλει ο κ. Γαβρόγλου να φέρει το νομοσχέδιο για την Παιδεία τη Μεγάλη Εβδομάδα! Πώς θα πάνε να εκκλησιαστούν το ΚΚΕ και η κ. Κανέλλη;

«Προσέβαλε τους Σφακιανούς» λέει η κ. Κανέλλη για τον Τσίπρα. Το copy - paste της Ακροδεξιάς Ν.Δ. είναι πια η γραμμή του «Τιμημένου»;

«Υπάρχει ένα κομμάτι της Ν.Δ. που ευχαρίστως θα είμαστε μαζί» επιτέλους παραδέχθηκε ο κ. Γρηγοράκος, για να προσθέσει πονηρά: «Όπως υπάρχει και στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με αυτό το κομμάτι που εκπροσωπούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Πολάκης δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

«Δεν υπήρχε η έννοια του τσάμπα» είπε ο κ. Οικονόμου. «15 εκατ. επισκέψεις αλλοδαπών δεν επληρώθη ούτε ένα ευρώ». «Ασύδοτη και ασυνάρτητη πολιτική εις βάρος του Έλληνα πολίτη»: η ακροδεξιά κατίσχυση της Ν.Δ. είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, όπως και η αντικοινωνική της ατζέντα. Ο κ. Κυμπουρόπουλος, απλά προπέτασμα καπνού, δυστυχώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL