Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Οι διαμαρτυρίες της Ντ. Μπακογιάννη και του Α. Γεωργιάδη και η απάντηση της «Αυγής» (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οι διαμαρτυρίες της Ντ. Μπακογιάννη και του Α. Γεωργιάδη και η απάντηση της «Αυγής» (Video)

 Διότι ο ίδιος ως γνωστόν δεν έχει στόμα να μας τα ξεκαθαρίσει αν θέλει και να μας βάλει στη θέση μας.

Το σχόλιο της Αυγής είναι το εξής: Τόσο η Ντ. Μπακογιάννη όσο και ο Α. Γεωργιάδης, ισχυρίζονται ότι ο Β. Μεϊμαράκκης «μιλούσε γενικώς και αορίστως» όταν έλεγε ότι το Νόμπελ Ειρήνης είναι τιμητικό για τη χώρα. Λένε δηλαδή ότι ο εμπειρότατος τ. πρόεδρος το είπε χωρίς να έχει στο μυαλό του ότι ο Τσίπρας προτείνεται για Νόμπελ Ειρήνης, ούτε τον λόγο για τον οποίο προτείνεται. Όταν μάλιστα, στην προηγούμενη ακριβώς φράση του, σε αυτό ακριβώς έχει αναφερθεί. Δεν υποτιμά πολύ τον Β. Μεϊμαράκη αυτή η εκδοχή;

Λένε επίσης ότι ο Β. Mεϊμαράκης είναι εναντίον των Πρεσπών. Κανείς δεν είπε ότι είναι υπέρ. Αντιθέτως. Το γεγονός ότι είναι εναντίον, κάνει ακόμα πιο ηχηρή την διαφοροποίηση του Β. Μεϊμαράκη, από το ήθος και το ύφος του αντιπολιτευτικού λόγου που έχουν επιβάλλει στην ΝΔ οι ακροδεξιοί.

Αυτή λοιπόν είναι η πραγματική διαφωνία που εξέφρασε ο κ. Μεϊμαράκης με την δήλωση του. Αλλά αυτή την προσπερνούν. Όπως προσπέρασαν λίγες μέρες νωρίτερα και το: «η Ακροδεξιά δεν μπορεί να είναι μέσα στην ΝΔ».

 Όσο αφορά την «μονταζιέρα»: η δήλωση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και δημοσιεύτηκε από πολλά μέσα. Επιπλέον δεν διαψεύστηκε από τον ίδιο, ενώ η απάντησή του ίδιου για όσα ειπώθηκαν δημοσιεύτηκε και με βίντεο στο avgi.gr.

Επι της ουσίας ο τ. Πρόεδρος της ΝΔ επανήλθε για να απαντήσει στον κ. Μπογδάνο. Όχι στην Αυγή. Σε μια επίθεση που δείχνει ότι κάποιοι στην ΝΔ καταλαβαίνουν πολύ καλά τι είπε στην πραγματικότητα ο Β. Μεϊμαράκης. Άσχετα αν κάνουν τους χαζούς.

Συντάκτης: Η ΑΥΓΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL