Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Στα ψιλά / Πιασμένοι χέρι - χέρι κατρακυλούν προς την Ακροδεξιά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στα ψιλά / Πιασμένοι χέρι - χέρι κατρακυλούν προς την Ακροδεξιά

"Παρά την απαγόρευση, τα 'βατράχια'του Λιμενικού Σώματος παρέλασαν στο κέντρο της Αθήνας τραγουδώντας το 'Μακεδονία ξακουστή' αφού πέρασαν μπροστά από τους επισήμους και μπήκαν στην οδό Πανεπιστημίου" έγραψε η ιστοσελίδα που κάποτε διεκδικούσε τον τίτλο τής ναυαρχίδας του φιλελευθερισμού στην χώρα.

"Τα ανυπότακτα 'βατράχια' του Λιμενικού Σώματος τραγούδησαν το απαγορευμένο 'Μακεδονία ξακουστή' και αποθεώθηκαν από τους πολίτες στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου" υπερθεμάτισε ένα -μια φορά κι έναν καιρό- ενημερωτικό σάιτ.

Από κοντά τα μαγαζιά του υπόδικου καραβοκύρη να κραυγάζουν για την αντιδημοκρατική διαταγή στο Λιμενικό Σώμα που απαγόρευε στα ανυπότακτα 'βατράχια' να βροντοφωνάξουν το «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ» στην Πανεπιστημίου. Και, για να δέσει το γλυκό, ήρθε και ο γνωστός μετρ της παραδημοσιογραφίας του Φαλήρου να επιβεβαιώσει τουιτάροντας πως "δεν πέρασε η απαγόρευση για το 'Μακεδονία ξακουστή' και το παιάνισαν οι στρατιωτικές μπάντες Πολεμικού Ναυτικού και Στρατού".

Έτσι λοιπόν, αφού πρώτα πούλησαν την "απαγόρευση" του εμβατηρίου και στη συνέχεια έβαλαν λυτούς και δεμένους να τσεκάρουν το τι έπαιζαν τα ηχεία στις ανά την επικράτεια παρελάσεις μπας και βγάλουν το πολυπόθητο λαβράκι, ήρθαν στο τέλος και βάφτισαν "σπάσιμο" της απαγόρευσης το γεγονός ότι ουδείς είχε πραγματικά ασχοληθεί με τη φτηνή τους προπαγάνδα και σχεδόν παντού έπαιξε το αγαπημένο τους εμβατήριο.

Μ' αυτά και μ' αυτά έχει πέσει μεγάλη ανησυχία τώρα τελεαυταία στους διαχειριστές της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής επειδή βλέπουν πως κάποιοι έχουν βαλθεί να τους πάρουν όλες τις "ειδήσεις" και να τους αφήσουν άνεργους με την βλακώδη προπαγάνδα και με τον γελοίο εθνικισμό που ανεξέλεγκτα διαχέουν στο Διαδίκτυο για να υποστηρίξουν το αφήγημα της ανθελληνικής και εθνομηδενιστικής κυβέρνησης των ψευτοπροοδευτικών και των θολοκουλτουριάρηδων της Αριστεράς.

Με επικίνδυνες εθνικιστικές γραφικότητες μπήκαν μπροστά να σύρουν τον χορό βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. Με φράσεις και όρους αλιευμένους από τα χρυσαυγίτικα παραμάγαζα του Διαδικτύου πήραν τη σκυτάλη για να δώσουν την ιδεολογική τους μάχη οι ταλιμπάν του νεοφιλελευθερισμού. Υιοθετώντας άκριτα και αβασάνιστα την όποια ελληνόψυχη συνωμοσιολογία κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πυροβολούν κατά ριπάς το "καθεστώς" και τη "χούντα" του ΣΥΡΙΖΑ τα ντόπερμαν του λεγόμενου ακραίου Κέντρου. Και όλοι μαζί, πιασμένοι χέρι - χέρι, κατρακυλούν προς την Ακροδεξιά τραγουδώντας το "Μακεδονία ξακουστή"...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL