Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Στον επόμενο τόνο θα είναι μεσάνυχτα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στον επόμενο τόνο θα είναι μεσάνυχτα

Σύντροφοι, αποτύχαμε! Παρακράτος της πλάκας το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που στήσαμε. Ούτε κασέτες διαθέτει για να τις βγάλει στη λαϊκή ή, έστω, στην μπουτίκ του Παπαχελά, ούτε συνομιλίες έχει καταγράψει για να τις δημοσιεύσουν τα έγκυρα φύλλα του ΔΟΜ, ούτε φωτογραφίες πολιτικών αντιπάλων έχει καταφέρει να εξασφαλίσει για να τραφεί το λαίμαργο για τέτοια «Πρώτο Θέμα», ούτε έναν δικαστικό δεν μπόρεσε να καθίσει στο σκαμνί έστω για τα μάτια, ούτε έναν δημόσιο παράγοντα εγνωσμένων εθνικοφρόνων αισθημάτων να δυσφημίσει έτσι για το γούρι, ούτε καν ένα στέλεχος της Ν.Δ. να στείλει αδιάβαστο με βίλες και πισίνες που δεν είχε για το ταξικό μεράκι ρε γαμώτο!

Προσπαθούσε, λένε, να αποκτήσει ένα ΣΥΡΙΖΑ channel και τελικά βλέπουμε Μαρινάκης channel, Βαρδινογιάννης channel, Αλαφούζος channel, Σαββίδης channel, αλλά ΣΥΡΙΖΑ channel γιοκ. Μητσοτάκης channel - ΣΥΡΙΖΑ channel 100-0 άμα υπολογίσουμε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Προσπαθούσε, λέει, να βάλει φυλακή επώνυμους αθώους της Ν.Δ., αλλά όλοι τρων και πίνουν και τον Τσίπρα φοβερίζουν, ενώ κινδυνεύουν να πάνε μέσα ο Παπαγγελόπουλος, η Τουλουπάκη, και ο θείος Παντελής που έστελνε μπουγάτσες στον Τσίπρα. Προσπαθούσε, λέει, να βάλει χέρι στους αρμούς και τελικά οι αρμοί αποδείχτηκαν τόσο εύρωστοι δημοκρατικά, ώστε να περνούν σήμερα πριονοκορδέλα τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ελεεινό παρακράτος εν γένει. Που τράπηκε σε φυγή μόλις απέναντί του βρέθηκαν φρουροί της δημοκρατίας όπως ο Μιωνής, ο Καλογρίτσας, οι καλλιτέχνες της κασέτας και του μοντάζ, οι παπαράτσι του Γεραπετρίτη, οι πληροφοριοδότες του Πλεύρη, οι τεθωρακισμένοι του Άδωνι, οι αφοσιωμένοι του ΕΥΠ - Κοντολέων και οι αφιονισμένοι του Μπογδάνου. Ταγοί της δημοκρατίας που ήξεραν και ξέρουν πώς παίρνει μπρος και γκαζώνει το τρίκυκλο της κάθαρσης. Και φυσικά ήρωες της προστασίας της δημοκρατίας από το παρακράτος αναδείχτηκαν -και επιβραβεύτηκαν από το κράτος του Μητσοτάκη- άνθρωποι όπως ο Τσουβάλας, η Ράικου και πλείστοι όσοι άλλοι.

Δυστυχώς, αποτύχαμε. Αποδείχτηκε ότι η δημοκρατία της Δεξιάς και του Κυριάκου διαθέτει ικανά αντισώματα, αλλά και σώματα - ασφαλείας. Διαθέτει βαρύ δημοκρατικό πυροβολικό από επενδυτές, βαρόνους, γόνους και απογόνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, καταγραφείς που πιστεύουν στη διαφάνεια, μοντέρ που πιστεύουν στον Θεό, δικαστές που πιστεύουν στη σκευωρία της Novartis. Και Nοvartis που πιστεύει στην ελληνική Δικαιοσύνη. Καταλάβατε; Στον επόμενο τόνο θα είναι μεσάνυχτα...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL