Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι Κερκυραίοι γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη (Video)

Μετά τη θερμή “υποδοχή” που του επιφύλαξαν με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, οι Κερκυραίοι γύρισαν την πλάτη στον Κ. Μητσοτάκη, τον αγνόησαν στο κέντρο της πόλης

Επίσκεψη στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά τη “θερμή” υποδοχή από τους εργαζόμενους με διαδήλωση, οι Κερκυραίοι κυριολεκτικά του γύρισαν την πλάτη!

Στα βίντεο από την κουστωδία Μητσοτάκη από κομματικούς και υπουργούς στο κέντρο της πόλης φαίνεται καθαρά ότι άφησε τους κατοίκους αδιάφορους. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι κανένας δεν έτρεξε να τον χαιρετήσει με αποτέλεσμα ο Κ. Μητσοτάκης να «ζητανεύει» δεξιά και αριστερά για να τον φωτογραφήσουν με χειραψία.

 

Σε άλλο σημείο της πόλης, "υποδέχθηκαν" τον Κ. Μητσοτάκη με τραγούδι καταγγέλοντας το πάθος του Κ. Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη για τα λεφτά:

 

Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: «Θερμή υποδοχή» στον Κ. Μητσοτάκη από τα εργατικά Σωματεία (Video)

Μαζική «υποδοχή» του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του kassiopi project (Video)

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις