Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Μάλαμα: Η κυβερνητική ασυνέπεια απέναντι στο σύστημα υγείας της Χαλκιδικής διογκώνεται διαρκώς

"Πάνω από 30 συμβασιούχοι δεν πληρώθηκαν χθες ημέρα πληρωμής του επικουρικού προσωπικού που προσλήφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για την ανάσχεση του κορο-νοϊού και δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους"

Η δήλωση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μάλαμα:

Την ώρα που οι κυβερνητικές ευθύνες για τις ελλείψεις στο σύστημα υγείας της Χαλκιδικής και τα κενά στη διαχείριση του κορονοϊού διογκώνονται, η κυβέρνηση αποδεικνύει καθημερινά την ασυνέ-πεια ανάμεσα στα λόγια και στα έργα της.

Την Παρασκευή ήταν η ημέρα πληρωμής του επικουρικού προσωπικού που προσλήφθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής για την ανάσχεση του κορο-νοϊού.

Όμως, πάνω από 30 συμβασιούχοι δεν πληρώθηκαν χθες και δεν έχουν ενημέρωση για το πότε θα καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Η κυβέρνηση, η οποία ισχυρίζονταν ότι θα ενισχύσει την δημόσια υγεία, σήμερα σιωπά απέναντι στους συμβασιούχους του νοσοκομείου που δεν ξέρουν πότε κι αν θα πληρωθούν. Θα καταγγείλουμε την απαράδεκτη αυτή κυβερνητική στάση άμεσα, τη Δευ-τέρα στη Βουλή.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις