Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κρεσέντο λάσπης Γεωργιάδη - Βολές κατά θεσμών και... Πολάκη (Video)

Καταργεί την διάκριση των εξουσιών ο Γεωργιάδης και δεν τρέχει τίποτα. Καλεί τον Εισαγγελέα να παρέμβει γιατί ο Άδωνις ξέρει καλύτερα από τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης τι πρέπει να κάνουν…

Μίλησε για «ποινικά ζητήματα» και παρότρυνε την Δικαιοσύνη να παρέμβει: «Είναι αδύνατον και έχει καθυστερήσει πάρα πολύ η ελληνική Δικαιοσύνη να μην έχει επέμβει αυτεπαγγέλτως»…

Απαντώντας στην ερώτηση δημοσιογράφου ότι παρεμβαίνει έτσι στην Δικαιοσύνη ο Γεωργιάδης απτόητος υποστήριξε ότι δεν παρεμβαίνει αλλά «αναφέρει το Νόμο» όχι ότι ερμηνεύει το Νόμο όπως τον βολεύει και υποδεικνύει στον Εισαγγελέα πώς να κάνει τη δουλειά του επί της ουσίας καταργώντας την Διάκριση των εξουσιών.

Μάλιστα με ανυπέρβλητο θράσος συνέχισε την δημαγωγία λέγοντας λίγο αργότερα: «Μην κατηγορείτε τα ΝΕΑ που κάνουν αποκαλύψεις για παρέμβαση στην Δικαιοσύνη» εμπλέκοντας εσκεμμένα τελείως διαφορετικά πράγματα τη δημοσιογραφική έρευνα με την δικαστική και την Δικαιοσύνη με την Δημοσιογραφία.

Στην ευφάνταστη αερολογία του στο Mega ακούστηκαν «διαδρομή χρήματος», «λογαριασμοί» και άλλες ύποπτες λέξεις που προκλητικά εκστομίζει σε ένα κρεσέντο λάσπης.

«Διαχρονικός αγωνιστής της Αριστεράς» έτσι αποκάλεσε ο υπουργός Ανάπτυξης τον Χ. Καλογρίτσα εκλαμβάνοντας ως αλήθεια ότι λέει και μέσα στον οίστρο του απείλησε ακόμα και δημοσιογράφους: «Εγώ σε πόσα δευτερόλεπτα θα είχα καταθέσει μήνυση; «Δεν θα είχατε προλάβει να είχε τελειώσει η εκπομπή και θα σας είχε έρθει το ένταλμα από το δικηγόρο με την κατάθεση της μήνυσης».

Μέσα σε όλα αυτά επανέλαβε τα περί προσωπικής υπόθεσης για την παιδεραστία και ακάθεκτος συνέχισε αποκαλώντας «νούμερο» τον Παύλο Πολάκη επειδή σχολίασε αρνητικά τις ζαρτινιέρες του «Μεγάλου Περίπατου» και ειρωνεύτηκε ακόμα και το πτυχίο του Παύλου Πολάκη καθώς και τα Δημόσια Πανεπιστήμια. «Είναι δείγμα των ελληνικών Πανεπιστημίων» το πτυχίο του Πολάκη. Όταν κατάλαβε τι είπε αναδιπλώθηκε αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία που φανερώνει το μένος κατά της Δημόσιας Εκπαίδευσης και των Πανεπιστημίων.

Στον μονόλογό του μάλιστα δεν ήθελε διακοπές με ερωτήσεις και το απαίτησε λέγοντας: «Μη μου κόβεται τον ειρμό»… Παρά το «δώρο» του καναλιού στο τέλος όταν έδειξε πλάνα από το Ελληνικό με τον ρεπόρτερ να επαναλαμβάνει αμέτρητες φορές το όνομά του!

Kατ.Μπρέγιαννη

 

Διαβάστε επίσης:

«Ιδιωτική» υπόθεση η παιδεραστία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη;

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ανασχηματισμός και τα φαγωμένα πόμολα

Η περίοδος του λοκ ντάουν, την οποία πιστώνεται ο Κ. Μητσοτάκης ως μεγάλη διαχειριστική του επιτυχία, έχει συνδεθεί με μια σειρά από σκάνδαλα. Τα πιο σοβαρά από αυτά ήταν η λίστα Πέτσα, η υπόθεση με την κατάρτιση των επιστημόνων και η πανδημία των απευθείας αναθέσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις