Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Ραγκούσης: Στο βούρκο κυλιούνται τα γουρούνια - Δεν θα μας κάνει όλους γουρούνια ο κ. Μητσοτάκης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ραγκούσης: Στο βούρκο κυλιούνται τα γουρούνια - Δεν θα μας κάνει όλους γουρούνια ο κ. Μητσοτάκης (Video)

Αναφορικά με την υπόθεση του κ. Καλογρίτσα, ή με τις κασέτες της ΕΥΠ είναι προφανές ότι επιχειρείται από τη Ν.Δ. να αξιοποιηθούν με τελείως στρεβλό τρόπο εξήγησε ο Γ. Ραγκούσης το πρωί μιλώντας στο Open για το νέο σήριαλ λάσπης της Ν.Δ.

«Η υπόθεση Καλογρίτσα δεν αφορά το δημόσιο χρήμα. Προκύπτει ως επιχειρηματολογία του ίδιου του κ. Καλογρίτσα γιατί δεν έκανε ένα έργο το οποίου του ανατέθηκε»

Ας αποφασίσει η Ν.Δ. αν αυτά τα περιβόητα 3 εκ. δόθηκαν όχι για το έργο που λέει η λιβανέζικη κατασκευαστική -και έχει πάει για αυτό στα δικαστήρια- αλλά στο Documento, ή για την τηλεοπτική άδεια. Διότι η Ν.Δ. λέει πότε ότι τα πήρε το Documento και πότε ότι πήγαν για την άδεια που προφανώς δεν πήρε ο κ. Καλογρίτσας αλλά την πήρε το Open ακριβώς επειδή κόπηκε ο κ. Καλογρίτσας υπογράμμισε ο Γ. Ραγκούσης συνεχίζοντας:

«Οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ οι οποίες υποτίθεται ότι έδωσαν την δυνατότητα στη Ν.Δ. να εξαπολύει την καταγγελία περί παρακράτους ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 με απόφαση Εισαγγελέα επί κυβέρνησης Τσίπρα. Έγιναν οι καταγγελίες για το κύκλωμα αυτό και η τότε κυβέρνηση αποφάσισε να έρθουν όλα στην επιφάνεια.»

Τέλος πρόσθεσε ότι «η μεσολάβηση που καταγγέλλει ο Καλογρίτσας θα πρέπει να αποδειχθεί από τον Καλογρίτσα και αν πρέπει κάποιος να μιλήσει είναι οι υπουργοί του κ. Μητσοτάκη, όπως ο κ. Θεοδωρικάκος».

«Η Ν.Δ. θα δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα των υπουργών, βουλευτών και επιχειρηματιών που έχει καταγράψει η ΕΥΠ με εντολή εισαγγελέα που στήσει το κύκλωμα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. πριν το 2015;» ρώτησε κλείνοντας ο Γιάννης Ραγκούσης χωρίς φυσικά να λάβει απάντηση.

Κατ. Μπρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL