Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χέρι -χέρι κατά της Αριστεράς

Σφοδρή επίθεση από την Ελληνική Λύση δέχτηκε ο Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επέκρινε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Σπήλιο Λιβανό που επαίνεσε το κόμμα αυτό για την «επιμελέστατη» κοινοβουλευτική του παρουσία

Σφοδρή επίθεση από την Ελληνική Λύση δέχτηκε ο Ανδρέας Ξανθός, ο οποίος επέκρινε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Σπήλιο Λιβανό που επαίνεσε το κόμμα αυτό για την «επιμελέστατη» κοινοβουλευτική του παρουσία. Ο Αν. Ξανθός επισήμανε πως η Ελληνική Λύση «ταΐζει το τέρας του εθνικισμού, της πατριδοκαπηλίας, της ξενοφοβίας, του ρατσισμού, του ανορθολογισμού, της συνωμοσιολογίας και της παραδοξολογίας».

Όταν οι βουλευτές της αντέδρασαν, ο Αν. Ξανθός θύμισε τις «κηραλοιφές που εξοντώνουν τον κορωνοϊό» που πουλά ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο Βασίλης Βιλιάρδος ισχυρίστηκε ότι αυτό είναι «τεράστιο ψέμα» και απείλησε τον Αν. Ξανθό με... μήνυση, παρότι η Ειρήνη Αγαθοπούλου του θύμισε ότι ο ίδιος ο Κ. Βελόπουλος «ζήτησε συγγνώμη» για το συγκεκριμένο γεγονός.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις