Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πολιτική αξιοποίηση της οικογένειας

Στην Αθήνα ο Γ. Γεραπετρίτης ισχυριζόταν πως "όταν βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα όπου αξιοποιούνται πολιτικά οικογένειες των πολιτικών αντιπάλων", "εκεί πραγματικά βρισκόμαστε σε λογική εκτροπής"

Στην Αθήνα ο Γ. Γεραπετρίτης ισχυριζόταν πως "όταν βρισκόμαστε μπροστά σε φαινόμενα όπου αξιοποιούνται πολιτικά οικογένειες των πολιτικών αντιπάλων", "εκεί πραγματικά βρισκόμαστε σε λογική εκτροπής". Αν ίσχυε αυτή η λογική άβατου για τις πολιτικο-οικονομικές υποθέσεις και στο Παρίσι, δεν θα φτάναμε ποτέ στη βαριά καταδίκη του Φιγιόν, με τον οποίο ο Κυρ. Μητσοτάκης σημείωνε ότι μοιραζόταν τον... αγώνα κατά του λαϊκισμού και την ημερομηνία γενεθλίων... Πάντως, αν ο κύριος καθηγητής ήθελε πραγματικά να μιλήσει για "πολιτική αξιοποίηση" της οικογένειας, θα μπορούσε να κοιτάξει τον λογαριασμό Μητσοτάκη στο Instagram, εκτός και θέλει να δει μια σειρά δουλειές με το τρισκατάρατο Δημόσιο...

.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις