Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα στερνά τιμούν τα πρώτα

ICON

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι πολύ στριμωγμένη. Η οικονομία είναι σε κατρακύλα χωρίς τέλος, ο κόσμος έχει αρχίσει να το καταλαβαίνει και να το δείχνει και την ίδια ώρα σκάνε τα σκάνδαλα βροχή, από τα Σκόιλ του Βρούτση στη λίστα του Πέτσα και από ’κεί στο σκάνδαλο Νovartis, που επανήλθε στην επικαιρότητα στην πραγματική του διάσταση.

Είναι λοιπόν αναμενόμενο να αναζητούνται από τη Ν.Δ. και τα φιλικά της μέσα πρόσωπα που να είναι διατεθειμένα να επιτεθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να βγάλουν λάδι τη Ν.Δ.

Είδαμε φερ' ειπείν τον Γιάννο Παπαντωνίου να καταγγέλλει σκευωρία του Τσίπρα εναντίον του και να αποδίδει σε αυτή τη σκευωρία τα μπλεξίματα που έχει με τη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μια δυσάρεστη έκπληξη ήταν όμως η τοποθέτηση του Ν. Κωνσταντόπουλου. Έχει περάσει καιρός πολύς απ' όταν ο Ν. Κωνσταντόπουλος έπαιζε ρόλο στα πολιτικά μας πράγματα και το 1989 ήταν ίσως η σημαντικότερη στιγμή στη σταδιοδρομία του, οπότε δικαιούται να έχει γνώμη και να υπερασπίζεται τη στάση του τότε Συνασπισμού, του οποίου μετέπειτα υπήρξε και πρόεδρος.

Επειδή όμως εδώ και πάρα πολλά χρόνια η πορεία του ήταν ασύμπτωτη με τον Συνασπισμό, τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, καθώς διετέλεσε δικηγόρος του Αλαφούζου και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έκανε διάφορες άλλες πολιτικοεπαγγελματικές επιλογές, καλό θα ήταν να μην κουνάει το δάχτυλο σε όσους συνέχισαν από ’κεί που ο ίδιος εγκατέλειψε και να μην προσθέτει το βάρος του στη δεξιά πλευρά της ζυγαριάς επιτιθέμενος κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Και μόνο το γεγονός ότι ο  Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να του επιδαψιλεύσει «ένα τεράστιο ευχαριστώ» για τη «σκευωρία της Νovartis» και τη «σπείρα του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούσε» κανονικά θα έπρεπε να τον προβληματίσει.

Π.Α.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις