Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Δώστε τη λίστα. Αυτό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δώστε τη λίστα. Αυτό

Ας επαναλάβουμε το ζήτημα, για να μην χάνεται στις πολλές συζητήσεις: Υπάρχει μια σκανδαλώδης μεταβίβαση 20 εκατομμυρίων από την κυβέρνηση προς τα φιλικά της μέσα. Και η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει λογαριασμό για το πού πήγαν τα χρήματα αυτά και πώς μοιράστηκαν.

Όσο δεν δίνει τη λίστα, επικαλούμενη διάφορες παιδαριώδεις δικαιολογίες, γελοιοποιείται. Και όσο επιλέγει να γελοιοποιείται αντί να πει την αλήθεια, πείθει τους πάντες ότι η αλήθεια έχει πολύ σοβαρότερο κόστος από τη γελοιοποίηση. Τελεία.

Όλα τα άλλα είναι νά 'χαμε να λέγαμε.

Όχι, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι παπαγαλάκια, αλλά τα παπαγαλάκια ήταν τα πρώτα που βγήκαν στα κεραμίδια για την τιμή του δημοσιογραφικού κόσμου.

Η ξαφνική αφύπνιση της ΕΣΗΕΑ προκάλεσε τρανταχτά ειρωνικά γέλια. Οι κατηγορίες για αντισημιτισμό, ακόμα περισσότερο.

Η κυβέρνηση σήκωσε όσο περισσότερο θόρυβο μπορούσε για να καλύψει το προφανές αίτημα: δώστε στη δημοσιότητα τη λίστα. Η πρωτοβουλία της "Athens Voice" να κάνει σφυγμομέτρηση στους αναγνώστες της για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε επική πανωλεθρία.

Και οι δύο κούφιες αντεπιθέσεις, μία από τα «Παραπολιτικά» και μία από την Προανακριτική -με παρανόμως αποκτηθέν υλικό η δεύτερη-, δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο από το να δείξουν πόσο στριμωγμένη είναι η κυβέρνηση.

Δεν χρειάζεται λοιπόν μεγάλη συζήτηση, ούτε περισσότερη αυτογελοιοποίηση από την πλευρά της κυβέρνησης. Μία είναι η κουβέντα. Δώστε τη λίστα. Αυτό.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL