Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.1°C18.0°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
13 °C
11.8°C14.6°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
11.0°C15.5°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.4°C
1 BF 76%
Ύμνοι Πέτσα στο briefing για την Marketing Greece στον απόηχο της απευθείας ανάθεσης των 32 εκ. ευρω
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ύμνοι Πέτσα στο briefing για την Marketing Greece στον απόηχο της απευθείας ανάθεσης των 32 εκ. ευρω

Αγνοώντας -σε σχετική ερώτηση της «Αυγής - τις καταγγελίες των εργαζομένων του Οργανισμού περί σχεδίου συρρίκνωσης του ΕΟΤ υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων, πρόκρινε ως «αυτό που έχει μεγάλη σημασία» την προβολή της Ελλάδας «με αποτελεσματικό τρόπο μέσα στην καταιγίδα που έφερε η πανδημία ώστε να έχουμε ένα μεγαλύτερο κομμάτι από μία μικρότερη τουριστική πίτα». 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας «εκεί εστιάζονται οι ενέργειες μας»! Ισχυρίστηκε δε ότι «τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν τον ΕΟΤ και τις σχέσεις του με την Marketing Greece είναι θέματα που δεν είναι καινούρια» κι ενώ ο Σύλλογος Υπαλλήλων υποστηρίζει ότι «ο ΕΟΤ, έχει ζήσει κατά καιρούς περιορισμένη ανάμειξη στις επιλογές του μάρκετινγκ από τις Πολιτικές Ηγεσίες αλλά ΠΟΤΕ μέχρι σήμερα σε τέτοιο βαθμό».

Υπό αυτό το πρίσμα ο κ. Πέτσας επεδίωξε να συμψηφίσει την εκχώρηση του έργου του ΕΟΤ με τον ισχυρισμό ότι η ‘’προηγούμενη κυβέρνηση έχει κάνει δύο φορές καμπάνια με την Μarketing Greece». Περιορίστηκε δε στην επισήμανση «ότι ο ΕΟΤ παραμένει να είναι αυτός που έχει την εποπτεία ενός τέτοιου προγράμματος»…

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL