Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Πουθενά δεν θα ακούσουμε για το πώς πάει η εστίαση μετά την επανεκκίνηση, για το κύμα απολύσεων στον τουρισμό, για το πώς αντιμετωπίζει ο κόσμος την οριζόντια μείωση των μισθών και την εκ περιτροπής απασχόληση.

Πουθενά δεν θα δούμε καταστηματάρχες να συζητάνε για τα κυβερνητικά μέτρα, για το πόσο θετικά τα κρίνουν, για το πόσο εύκολο είναι να πάρουν τη δανειοδότηση που εκταμίευσε η κυβέρνηση με τυμπανοκρουσίες.

Πουθενά δεν θα ακούσουμε για το ξύλο που τρώει στη Βουλή η Κεραμέως από φορείς εκπαιδευτικών και για τις τάξεις των δημόσιων γυμνασίων που δουλεύουν με τρεις και τέσσερις μαθητές. Ούτε για τις απανωτές γκάφες του Θεοχάρη. Ούτε για τις απευθείας αναθέσεις με τις οποίες οι υπουργοί τακτοποιούν κολλητούς.

Όχι. Αυτά είναι εκτός ύλης.

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε αναλυτικότατα ρεπορτάζ για το πόσο καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο Κυρ. Μητσοτάκης στις δημοσκοπήσεις.

Για το πόσο θα εκτιναχθεί η χώρα παραγωγικά με τα λεφτά που θα πάρει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για το πόσο αισιόδοξα είναι τα πράγματα στον τουρισμό και γενικά στην αγορά και την οικονομία.

Για το πόσο ευτυχής είναι ο κόσμος μ’ αυτή την κυβέρνηση.

Η χώρα βρίσκεται σε κλωβό επικοινωνιακής καραντίνας.

Προφανώς, τα εκατομμύρια που διοχέτευσε η κυβέρνηση πιάνουν τόπο. Αν αυτό δεν σπάσει, κινδυνεύουμε να ξαναγυρίσουμε στον πάτο των Μνημονίων και δέκα χρόνια αιματηρής προσπάθειας να πάνε εντελώς χαμένα.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις