Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Με τις ανεμογεννήτριες, ή με τα κεριά απειλεί τα νησιά ο Χατζηδάκης (Video)

«Πράσινη επανάσταση» ή πράσινα άλογα, το βέβαιο είναι ότι ο Κωστής Χατζηδάκης όχι μόνο αδιαφορεί για τις αντιδράσεις των κατοίκων των νησιών αλλά κυνικά τους ειρωνεύεται και παραδέχεται ότι απλουστεύθηκαν οι διαδικασίες «με τον τελευταίο περιβαλλοντικό νόμο για να πάνε τα πράγματα γρήγορα».

Υποστήριξε γενικά και αόριστα ότι υπάρχει ένα χωροταξικό σχέδιο που ορίζει που θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες και αφού αποκάλεσε όσους αντιδρούν «προκατειλημμένους» και σχεδόν απολίτιστους βρήκε τη λύση για να γίνουν πιο αποδεκτές οι ανεμογεννήτριες «σε άλλες χώρες , οι ανεμογεννήτριες στολίζονται κιόλας και αποτελούν τουριστική ατραξιόν. Εδώ κάποιους τους ενοχλούν»!

Πρόσθεσε επίσης πως ή θα αποδεχθούμε τις ανεμογεννήτριες ή θα πάμε σε κεριά, αφού δεν θα υπάρχουν λιγινιτικά εργοστάσια.

Έτσι είναι και σε όποιον αρέσει. Χωρίς σχέδιο, χωρίς προγραμματισμό πετούν εργαζόμενους στο δρόμο και γεμίζουν ανεξέλεγκτα τα νησιά με ανεμογεννήτριες για να βγάλουν περισσότερα λεφτά συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

Επίσης στις ιδέες τους όπως είχε αποκαλύψει ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κουσουνάδης στο Κόκκινο «Υπάρχει και μια καινούργια πρόβλεψη η οποία λέει ότι θα μπορούν χώρες της ΕΕ να εγκαθιστούν ανεμογεννήτριες στην Ελλάδα ώστε να μετράει η παραγόμενη ενέργεια στο δικό τους ισοζύγιο, δηλαδή θα γεμίσουμε πανελλαδικά ανεμογεννήτριες για να μπορούν να ρυπαίνουν περισσότερο οι άλλες χώρες της ΕΕ»

Κατ. Μπρ.

 

Διαβάστε επίσης:

Πανκυκλαδική κινητοποίηση ενάντια στις ανεμογεννήτριες: Ελεύθερα βουνά χωρίς αιολικά (Video)

Συγκέντρωση στην Πάρο ενάντια στις ανεμογεννήτριες (Video)

«Γεμίζουν τον τόπο με ανεμογεννήτριες όχι για το περιβάλλον αλλά για να βγάλουν λεφτά» (Ηχητικό)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο