Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Αναγνώριση των ψηφιακών έργων του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πιερρακάκη - Δείχνει προεδρία της κυβέρνησης για τα σκίτσα στο gov.gr (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναγνώριση των ψηφιακών έργων του ΣΥΡΙΖΑ από τον Πιερρακάκη - Δείχνει προεδρία της κυβέρνησης για τα σκίτσα στο gov.gr (Video)

«Εάν ακούσει κάποιος, τους τελευταίους μήνες, τι λέγεται και γράφεται, ακόμη και τα διαγγέλματα του Πρωθυπουργού που σας εξυμνεί, θα νομίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης πήρε τη χώρα από τη σπηλιά  και την έβαλε στην αιχμή της τεχνολογίας, μέσα σε 2 μήνες!»

Αυτό είπε ο Μάριος Κάτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας και αρμόδιος για την Ψηφιακή Πολιτική, στον Κυρ. Πιερρακάκη, υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στην Επιτροπή περιφερειών της Βουλής.

«Η καλοδουλεμένη, προπαγάνδα σας, σάς έχει κάνει να υποπέσετε σε ουκ ολίγες λαθροχειρίες», είπε ο Μάρος Κάτσης αναφερόμενος στο έργο του υπ. Ψηφιακής Πολιτικής επί ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Νίκο Παππά. Ενδεικτικά: το Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικής Διακίνησης Εγγράφων στο Δημόσιο, ΣΥΖΕΥΞΙΣ II,  Ψηφιακό ΓΕΜΗ, Ηλεκτρονικός ΟΑΣΘ, SuperFast Broadband, είναι μερικά μόνο από τα έργα που δρομολόγησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Περί τα 300 έργα Τεχνολογιάς Πληροφορικής & Επικοινωνιών που έχουν σχεδιαστεί.

Ο υπουργός στη δευτερολογία του, αναγνώρισε όλο το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε τη χώρα σε τροχιά Ψηφιακής Σύγκλισης.

Για την ανάρτηση των σατιρικών σκίτσων σε επίσημο κρατικό ιστότοπο ο κ. Πιερρακάκης παραδέχθηκε το λάθος και έδειξε ως υπεύθυνη την Προεδρία της Κυβέρνησης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL