Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παρουσίαση επικαιροποιημένου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι» (Video)

Ο ΣΥΡΙΖΑ επικαιροποιεί το σχέδιό του ύστερα από δύο μήνες κυβερνητικής αδράνειας και επιδείνωσης των προβλέψεων Η παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» θα γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο

Τους βασικούς άξονες του προγράμματος θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Την εξειδίκευση ανά τομέα θα κάνουν οι αρμόδιοι τομεάρχες της Κ.Ο., Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Έφη Αχτσιόγλου, Οικονομίας Νίκος Παππάς και Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος. 

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ” είναι ένα πρόγραμμα συγκεκριμένο, κοστολογημένο, με εξασφαλισμένες πηγές χρηματοδότησης, ρεαλιστικό. “Είναι απολύτως αναγκαίο σήμερα για να διασφαλίσουμε το αύριο” έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετείχε στην επεξεργασία των θέσεων.

Το ύψος των επικαιροποιημένων παρεμβάσεων είναι περίπου το ίδιο με το πρώτο πρόγραμμα, αλλά με διαφορετική κατανομή. Υπενθυμίζεται ότι το “Μένουμε Όρθιοι” άγγιζε τα 26 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 14 δισ ευρώ για άμεσες παρεμβάσεις.

Όπως ξεκαθαρίζουν στην Κουμουνδούρου, στόχος του προγράμματος είναι η αντιμετώπιση των άμεσων προκλήσεων και αναγκών και όχι ένα συνολικό πολιτικό πρόγραμμα. Άλλωστε αυτό, το οποίο θα αφορά το νέο κοινωνικό συμβόλαιο που θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιαστεί στη ΔΕΘ, όπως είχε προαναγγείλει ο Αλ. Τσίπρας από τις σελίδες της “ΑΥΓΗΣ”

Διαβάστε περισσότερα:

«Μένουμε Όρθιοι ΙΙ»

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις