Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Τι ’πες τώρα... / Κατάπτωση αρίστων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τι ’πες τώρα... / Κατάπτωση αρίστων

Ψέματα Σταϊκούρα: «Δεν υπάρχει κανένα σενάριο στο τραπέζι για μειώσεις μισθών και συντάξεων» (ΣΚΑΪ). Θα είναι μειώσεις μόνο που θα τις λέμε διάσωση των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας...

Ψέματα Πέτσα: «Εκεί που θα υπήρχαν αναπόφευκτα λουκέτα, ιδίως στον τουρισμό, στις μεταφορές, στον πολιτισμό και στην εστίαση, εμείς διατηρούμε τις θέσεις εργασίας χωρίς μεταβολή των εργασιακών σχέσεων. Διατηρούμε δηλαδή τον μισθό των εργαζομένων».

Τα στοιχεία του ΟΑΕΔ δείχνουν ότι μόνο τον Απρίλιο έγιναν πάνω από 53.000 απολύσεις, αλλά «ποιος θα το καταλάβει, μωρέ;» όπως είπε και ο Καλογιάννης στη Βουλή.

Ο Γ. Βρούτσης εξήγησε αναλυτικά με ποιον τρόπο μειώνεται ο μισθός των εργαζομένων κατά 20%, όπως λέει η «Αυγή» εδώ και μήνες, αλλά εκείνος έκανε τον κουφό στην «καταστροφική» αντιπολίτευση.

Ψέματα Κεραμέως: «Ποιες κάμερες; Δεν μίλησα ποτέ για κάμερες. Είναι δυνατότητα». Προς τι τόση φασαρία; Απλά εκείνη έδωσε τη «δυνατότητα» και έριξε την «ατομική ευθύνη» στους εκπαιδευτικούς για το φιάσκο τής τηλεκπαίδευσης.

Ψέματα Ζαχαράκη: «Για πρώτη φορά στην εκπαίδευση μετά από δέκα χρόνια θα γίνουν διορισμοί». Τίποτα δεν εμποδίζει την υφυπουργό να πανηγυρίζει για διορισμούς που ήταν σε τελικό στάδιο και τους πάγωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μεταξύ αυτών ήταν και οι 4.500 στην Ειδική Αγωγή, που τώρα λένε ότι κάποιοι θα γίνουν, ίσως, από Σεπτέμβρη.

Παραδοχή Σταϊκούρα: «Η ανεργία θα αυξηθεί, η οικονομία θα βρεθεί σε βαθιά ύφεση, το χρέος θα αυξηθεί, το εισόδημα των πολιτών θα συρρικνωθεί».

Παραδοχή Γεωργιάδη: «Έρχεται ύφεση στο 9,7%» και μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα... (Οpen)

Παραδοχή Σκυλακάκη: Μόνο το ένα τρίτο από τα ενοίκια που έχασαν θα πάρουν πίσω οι ιδιοκτήτες ακινήτων (ΑΝΤ1).

Κυρανάκης: «Ο ιδιωτικός τομέας πληρώνει για τις ΜΕΘ». Πάνε τα χειροκροτήματα. Άρχισαν τα όργανα...

Κυρανάκης στην Προανακριτική: «Είστε κότες! Κότες, ρε!».

Γιαννακοπούλου στη Βουλή: «Τα έχει κάνει σκατά. Θα τη σκίσω».

Διαγωνισμός σεξισμού: Κυρανάκης για Μπακογιάννη - Πρετεντέρης για Γεννηματά σημειώσατε Χ.

Δ. Μαρκόπουλος: «Χτίσαμε ένα ολόκληρο καινούργιο κράτος σε πενήντα μέρες» Ποιος Μωυσής… Εδώ μιλάμε για Δημιουργία και τώρα αναπαύεται... ο άνθρωπος.

Δ. Οικονόμου: Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά ενοχλητικό συριζαίο που κάλεσε στο πάνελ: «Τα βάζετε όλα στο μίξερ», «Μα τι να μας πείτε;», «Θα μας πείτε κάτι σοβαρό;», «Είστε εκτός θέματος». Του μηδένισε και την κόλλα και τον πέταξε έξω από το μάθημα ορθής φιλοκυβερνητικής δημοσιογραφίας και αμετανόητου μητσοτακικού γλειψίματος.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL