Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι "μακεδονομάχοι" "ξέχασαν" τα βιβλία...

Οι άλλοτε «μακεδονομάχοι» της Ν.Δ. δεν μεριμνούν ούτε για να αλλάξουν τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας! Αυτό αποκαλύπτει με επίκαιρη ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, επισημαίνοντας ότι «η Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων έναν χρόνο μετά δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια συνεδρίαση, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελεγχθεί η επιβίωση αλυτρωτικών στοιχείων στα σχολικά εγχειρίδια της άλλης πλευράς».

Και επειδή η αδράνεια δεν είναι αρκετή, προστίθεται και η καθυστέρηση: η κυβέρνηση σχεδιάζει να αλλάξει την ηγεσία και τα μέλη τής επιστημονικής ομάδας, με αποτέλεσμα... τα μολύβια κάτω ενόψει εξελίξεων.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.
Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις