Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρότυπα, πειραματικά και... παράπλευρα χτυπήματα

Άγρια κόντρα Κεραμέως - Γιαννακοπούλου αποκαλύφθηκε χθες στη Βουλή, όταν η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., την ώρα της καταμέτρησης, ακούστηκε να λέει στο κινητό της: «Κάνουν Πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα Πειραματικά με τα Πρότυπα; Τα έχει κάνει σκατά. Θα γίνει χαμός. Θα την σκίσω»

Άγρια κόντρα Κεραμέως - Γιαννακοπούλου αποκαλύφθηκε χθες στη Βουλή, όταν η βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., την ώρα της καταμέτρησης, ακούστηκε να λέει στο κινητό της: «Κάνουν Πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα Πειραματικά με τα Πρότυπα; Τα έχει κάνει σκατά. Θα γίνει χαμός. Θα την σκίσω».

Το πρόβλημα είναι ότι η Νίκη Κεραμέως διακόπτει τη σύνδεση του Μαράσλειου Πειραματικού Δημοτικού με το Γυμνάσιο της Πλάκας γιατί μετατρέπει την Πλάκα σε Πρότυπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ν. Γιαννακοπούλου μιλούσε με γονείς του Μαράσλειου (σ.σ.: τα παιδιά της πάνε στο σχολείο αυτό) και κατηγορούσε την υπουργό Παιδείας ως αναξιόπιστη, επειδή την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα προχωρούσε σε αυτή τη φωτογραφική ρύθμιση - την οποία λέει η πλευρά Γιαννακοπούλου ότι επιδιώκει ο διευθυντής του σχολείου της Πλάκας, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 και φίλος της Γιάννας Αγγελοπούλου...

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις