Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Όπως στην Κιβωτό

Αγαπητό μου ημερολόγιο, σκεφτόμουν ότι η κατάσταση με τον κορωνοΐό είναι λίγο σαν την κιβωτό του Νώε. Μια επιλογή είναι να βάλεις τα αρνιά χωριστά από τα λιοντάρια. Αυτό θέλει έξοδα για χωρίσματα και προμήθεια τροφής για τα λιοντάρια, που, ως γνωστόν, τρώνε έναν σκασμό, συν τα μεταφορικά κ.λπ. Η άλλη λύση είναι να βάλεις τα αρνιά μαζί με τα λιοντάρια

Αγαπητό μου ημερολόγιο, σκεφτόμουν ότι η κατάσταση με τον κορωνοΐό είναι λίγο σαν την κιβωτό του Νώε. Μια επιλογή είναι να βάλεις τα αρνιά χωριστά από τα λιοντάρια. Αυτό θέλει έξοδα για χωρίσματα και προμήθεια τροφής για τα λιοντάρια, που, ως γνωστόν, τρώνε έναν σκασμό, συν τα μεταφορικά κ.λπ. Η άλλη λύση είναι να βάλεις τα αρνιά μαζί με τα λιοντάρια. Έτσι τα λιοντάρια θα βρουν τροφή χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις. Για τα αρνιά αρκεί μια καλή κουβέντα, για το πόσο ηρωική είναι η στάση τους απέναντι στη μεγάλη κρίση που περνάμε, και να τους πεις ότι πρέπει όλοι να βάλουμε πλάτη. Και μετά που θα περάσει ο κατακλυσμός, θα υπάρχει μια έκρηξη ανάπτυξης, από την οποία θα είμαστε όλοι ωφελημένοι.

ΥΓ.: Αν δεις ότι δεν πιάνουν πολύ όλα αυτά, καλό είναι να βάλεις και κάποιον σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, να πει ότι δουλειά των λιονταριών είναι να τρώνε αρνιά και γι’ αυτό να αφήσουμε τους λαϊκισμούς. Αν τα αρνιά δεν αντιμετωπίζουν προκλήσεις όσο είναι μέσα στην κιβωτό, υπάρχει κίνδυνος να παχύνουν και να γίνουν νωθρά. Και επιπλέον, τι να κάνουμε, τα λιοντάρια αρνιά τρώνε. Μπορεί να ακούγεται αισχρό, όταν δουλειά της Κιβωτού είναι να τους καταστήσει όλους ασφαλείς, αλλά μην ανησυχείς. Αυτά που λέει ο Γεωργιάδης αρέσουν κατά βάθος στα υπόλοιπα ζώα. Στα ζώα γενικώς.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Διεθνής διασυρμός

Να λοιπόν που η περίφημη λίστα Πέτσα έφτασε μέχρι το Συμβούλιο της Ευρώπης. Στην πλατφόρμα του Συμβουλίου για την ελευθερία του Τύπου αναρτήθηκαν χθες όλα τα δεδομένα για το σκάνδαλο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο