Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
Η Ν.Δ... επιστρέφει τις χορηγίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ν.Δ... επιστρέφει τις χορηγίες

 Την... αδικία αυτή έσπευσε να διορθώσει η κυβέρνηση, καθώς ο κ. Φέσσας ήταν και είναι χορηγός και υποστηρικτής του κ. Μητσοτάκη.

ΠΩΣ έγινε η διόρθωση; Ενέταξε όλες τις λειτουργούσες εταιρείες κούριερ στις πληττόμενες επιχειρήσεις! Χαρακτήρισε δηλαδή επιχειρήσεις με σημαντική αύξηση του τζίρου, λόγω του τρόπου που διακινούνται τα εμπορεύματα αυτή την περίοδο, πληττόμενες!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ για την ενίσχυση των επιστημόνων με 600 ευρώ και υποχρέωση τηλεκατάρτισης μαθητών δεν ήταν ευγενής και χρήσιμη ιδέα. Όταν από το κονδύλι των 80 εκατ. ευρώ τα 36 πήγαν σε επιλεγμένες (!) διαχειρίστριες εταιρείες, η ευγενής ιδέα ήταν απλώς μια ακόμα κομπίνα!

ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ όμως παραπονεμένους τους φτωχούς καναλάρχες που στηρίζουν τη μονοφωνία, λογοκρίνοντας τις ειδήσεις και φιμώνοντας την αντιπολίτευση. Έτσι ματαίωσε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τη δόση του 2020 για την αδειοδότηση των έξι συστημικών καναλιών, συνολικού ύψους 21 εκατ. ευρώ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ενέκρινε ποσό 11 εκατ. ευρώ για διαφημιστική δαπάνη στα ΜΜΕ για μηνύματα της καμπάνιας «μένουμε σπίτι». Να σημειωθεί πως αυτά και ανάλογα μηνύματα της Πολιτείας ήταν πάντοτε δωρεάν. Τα κριτήρια κατανομής των κονδυλίων είναι μυστικά, καλά φυλασσόμενα στο... συρτάρι του κ. Πέτσα.

ΤΩΡΑ, αν εσείς έχετε ένα εμπορικό κατάστημα ή ένα μαγαζί σίτισης και έχετε βάλει υποχρεωτικά λουκέτο, που σημαίνει έσοδα μηδέν, δεν θεωρείστε στις πολύ πληττόμενες επιχειρήσεις, εκτός αν είστε χορηγός της Ν.Δ. και του κ. Μητσοτάκη και ξέρετε να χτυπήσετε σωστές πόρτες, οπότε ίσως κάτι θα βρεθεί.

ΑΥΤΑ λοιπόν τα νέα από τη διακυβέρνηση μιας Δεξιάς που διανέμει τον δημόσιο πλούτο σε κολλητούς χορηγούς και σε κομματικούς φίλους. Σε μεγαλοπαράγοντες του πλούτου που αποδέχονται παραδοσιακά τις προνομιακές τράκες. Άλλωστε αυτός ήταν και είναι ο σκοπός των επενδύσεων προς την οικογένεια.

ΑΥΤΕΣ είναι οι βεντέτες του περίφημου ιδιωτικού μας τομέα. Αγοράζουν πολιτική εξουσία για να παρακάμψουν τον θεμιτό ανταγωνισμό, ανίκανες να ηγηθούν με σχέδιο και όραμα για την ευημερία της χώρας. Απαιτούν μεροκάματα πείνας, αποφεύγουν τη φορολογία, κρύβοντας τον πλούτο τους σε προστατευμένους «παραδείσους».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL