Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Video Podcast Καραντίνας από την Αυγή και το Κόκκινο 105,5: Πρώτο κορωνοβίντεο με καλεσμένο το Ν. Ηλιόπουλο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Video Podcast Καραντίνας από την Αυγή και το Κόκκινο 105,5: Πρώτο κορωνοβίντεο με καλεσμένο το Ν. Ηλιόπουλο

Πρώτο κορωνοβίντεο, με καλεσμένο τον Νάσος Ηλιόπουλο. Οι δημοσιογράφοι της Αυγής και του Κόκκινου, Spiros RapanakisEvripidis TarasidisΝίκος Λιονάκης, κάνουν χαλαρή βιντεοκλήση με τον επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης και μοιράζονται σκόρπιες σκέψεις γύρω από αγαπημένες δυστοπικές και μετά-αποκαλυπτικές ταινίες (αυτές με καταστροφές, ιούς, ζόμπι και... διαστημικές καραντίνες για πλούσιους).

Τσεκάρετε το βίντεο μας για να μάθετε διάφορα, όχι ιδιαίτερα χρήσιμα πράγματα, αλλά που εμάς μας αρέσουν, όπως: ποια ταινία και ποιος ηθοποιός είναι η... προλεταριακή απάντηση στον James Bond. Ποιος είναι ο πραγματικός πρωταγωνιστής του Mad Max. Πόσο καλύτερο είναι να ζούμε με το ρίσκο μιας έγχρωμης ζωής αντί για την αποστειρωμένη ασφάλεια μιας ασπρόμαυρης καθημερινότητας. Πόσο πιο επικίνδυνοι σε σχέση με έναν απειλητικό ιό μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι 28 μέρες μετά από το ξέσπασμα. Τι σχέση έχει το φουτουριστικό Elysium με την έλλειψη δωρεάν test για κορονοϊό στην Ελλάδα. Ποιο μαλακόστρακο ζώο της θάλασσας μπορεί να βγάλει το μάτι του και να ξαναφυτρώσει; 

Αν τα παραπάνω δεν σας έψησαν πολύ, δείτε το βίντεο για να μάθετε τι θα έκανε ως δήμαρχος της Αθήνας ο Ηλιόπουλος όταν ξεσπάσει στην πόλη μας το ΚΑΚΟ Νο3. 

Η ιδέα είναι ότι αφού είμαστε που είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, ας προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε περισσότερο, με όποιο τρόπο μπορούμε να σκεφτούμε για να μη μας φάει η μαρμάγκα.

Η τρελή επικαιρότητα που ζούμε παρουσιάζεται και αναλύεται ψύχραιμα αλλά μαχητικά και στοιχειοθετημένα, κάθε μέρα μέσα από τις σελίδες της ΑΥΓΗΣ, έντυπης και ψηφιακής (αν δεν γραφτείτε συνδρομητές τώρα, πότε;) και τα ερτζιανά ή διαδικτυακά κύματα του ΚΟΚΚΙΝΟΥ 105,5.

Πέρα από την καθημερινή συμβολή στην ενημέρωση, σκοπός είναι με τα βίντεο Podcast Καραντίνας να συνομιλήσουμε με καλεσμένους μέσω Skype για διάφορα θέματα, αλλά αυτή τη φορά με την αμεσότητα που απαιτούν οι συνθήκες και την οικειότητα του σαλονιού, του γραφείου, του δωματίου ή της κουζίνας μας. 

*Διαβάζουμε Αυγή (και www.avgi.gr), γραφόμαστε συνδρομητές (syndromes.avgi.gr), συντονιζόμαστε Στο Κόκκινο 105,5 (www.stokokkino.gr)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL