Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.7°C15.2°C
4 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.0°C16.8°C
3 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.8°C
3 BF 49%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
2 BF 77%
Αλληλεγγύη στην πράξη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλληλεγγύη στην πράξη

Δείγμα αριστερής και ανθρωπιστικής γραφής δίνουν γιατροί - βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ζητούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ. Ο Παύλος Πολάκης, με επιστολή του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και του ΕΚΑΒ, δηλώνει ότι προτίθεται να κάνει κάποιες βάρδιες ανά βδομάδα στην ομάδα του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ, με δεδομένο, όπως λέει, ότι έχουν ανασταλεί οι περισσότερες εργασίες στη Βουλή και έτσι έχει τον απαραίτητο χρόνο για κάτι τέτοιο.

Μάλιστα με τον χαρακτηριστικό του τρόπο επισημαίνει: «Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλής και κομματικών διαδικασιών, δεύτερον το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτον μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά (αντί να κάθομαι σπίτι)».

Επίσης ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει ζητήσει από τον διευθυντή του «Ευαγγελισμού» να κάνει δύο ιατρεία την εβδομάδα. Και όχι τα εύκολα ιατρεία, αλλά τα επί κλίνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL