Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Εργαλείο τους, ο διχασμός...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εργαλείο τους, ο διχασμός...

Το σχέδιό τους είναι να διχάσουν τους Έλληνες, ενισχύοντας τον ρατσισμό και το μίσος. Να μιλήσουν για νέα προδοσία, όπως έκαναν με τη Συμφωνία των Πρεσπών!

ΟΤΑΝ ήταν στην αντιπολίτευση, επώνυμα στελέχη τους, όπως ο Αυγενάκης και ο Σταμάτης, δήλωναν ότι εμπιστεύονται τον Ερντογάν περισσότερο από τον Τσίπρα. Αυτή όμως ήταν πατριωτική στάση!

ΠΩΣ υπερασπίζονται αυτοί τα εθνικά συμφέροντα; Ανοίγοντας δρόμο δράσης στα ακροδεξιά τάγματα εφόδου στη Λέσβο; Να χτυπούν, να πυρπολούν και να απειλούν λέμβους με βύθιση; Αφήνοντας άτακτους ένοπλους πολίτες να αναμειγνύονται με τον στρατό στον Έβρο; Από τύχη γλύτωσε Έλληνας στρατιώτης, όταν ένας ένοπλος πολίτης τον πυροβόλησε νομίζοντας ότι είναι μετανάστης!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ δημοσίευσαν φωτογραφία με μια τουρκική μπουλντόζα που μπάταρε στα νερά του ποταμού στην προσπάθειά της να ρίξει τον φράχτη. Τρομερή εικόνα! Μόνο που αυτό είχε συμβεί το 2017 στον τουρκικό ποταμό Μέλεν στη νοτιοανατολική Τουρκία.

ΕΚΘΕΤΟΥΝ τη χώρα. Μάλιστα με πρόσφατη νότα το Στέιτ Ντιπάρμεντ προειδοποίησε τους αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τον Έβρο!

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ της κρατικής ανευθυνότητας γίνονται θέμα στον διεθνή Τύπο. Ξυλοδαρμοί ξένων δημοσιογράφων, εθελοντών των ΜΚΟ, πυρπολήσεις αποθηκών και χώρων για τους πρόσφυγες, με προκλητικά απούσα την αστυνομία.

ΑΛΗΘΕΙΑ, πιστεύουν ότι έτσι προβάλουν την εικόνα φιλικής, δημοκρατικής, οργανωμένης χώρας, που περιμένει να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της; Θα θεωρήσουν οι επενδυτές ότι αυτή η χώρα έχει πολιτική και εμπορική επιρροή στα Βαλκάνια και τις διεθνείς αγορές;

ΤΑ ΠΡΩΤΑ στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού θα έπρεπε να έχουν σημάνει συναγερμό. Έλλειμμα 706 εκατομμύρια έναντι στόχου για 209. Μείωση δημοσίων εσόδων κατά 743 εκατ. Αύξηση δαπανών κατά 232 εκατ. Υποχώρηση της ανάπτυξης τον Δεκέμβριο (πριν τις κρίσεις κορωνοϊού και προσφυγικού), στο 1%! Παραλυσία του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων. Η ύφεση έχει εγκατασταθεί και τρίζει τα δόντια.

ΜΙΑ κυβέρνηση ανυπόληπτη, χωρίς διεθνή στηρίγματα, καταφεύγει στον αυταρχισμό και απειλεί μέχρι και με στρατιωτικό νόμο για να μείνει στην εξουσία. Όσοι νοιάζονται για την πατρίδα τους, δεν έχουν πλέον δικαίωμα να σιωπούν!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL