Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.4°C20.1°C
4 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C21.5°C
3 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.0°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.9°C18.9°C
2 BF 45%
Ψέματα Μ. Παπαδημητρίου και "ρουκέτες" φασιστικής λάσπης κατά Φάμελλου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ψέματα Μ. Παπαδημητρίου και "ρουκέτες" φασιστικής λάσπης κατά Φάμελλου (Video)

«21.000 έφυγαν τους 3 τελευταίους μήνες» υποστήριξε απροκάλυπτα ψευδόμενος ο Μ. Παπαδημητρίου και πρόσθεσε ότι «Συνέχεια μεταφέρεται κόσμος από τα νησιά» στον ΑΝΤ1.

Μόνος του ο βουλευτής της Ν.Δ. συνέχιζε να μιλά για ανύπαρκτα νούμερα, ενώ και η κ. Κοραή που βρισκόταν στο πάνελ είπε ότι ελάχιστοι έχουν μεταφερθεί. Να σημειωθεί ότι η Ύπατη Αρμοστεία στις 7 Φεβρουαρίου με ανακοίνωσή της ζητά την άμεση μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα.

Μόλις χθες 19 οργανώσεις διαμαρτύρονται με ανοιχτή επιστολή τους στον Κυρ. Μητσοτάκη για την προστασία των ασυνόδευτων ανηλίκων. Η κυβέρνηση όμως προτιμά να καλλιεργεί την ένταση και να επιμένει να θυσιάζει τα νησιά.

Για να βγει από τη δύσκολη θέση πέταξε λάσπη στον κ. Φάμελλο αφού πρώτα χτύπησε δήθεν αγανακτισμένος το χέρι στο τραπέζι: «Καλώς ήρθατε κ. Φάμελλε στην Χρυσή Αυγή».

Μπροστά στο αδιέξοδο της πολιτικής Μητσοτάκη που δεν μπορεί να υποστηρίξει ο Μ. Παπαδημήτριου επιστρατεύει την φασιστική οργάνωση που ο ίδιος υποστήριζε στο παρελθόν με δηλώσεις του για να αντεπιτεθεί σε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση που έχει χάσει.

Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013 αναρωτιόνταν γιατί να μην δεχθούμε μια «σοβαρότερη» Χρυσή Αυγή να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Φάμελλος όπως άλλωστε είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την μεταφορά των προσφύγων – μεταναστών στην ενδοχώρα ώστε να αποσυμφορηθούν τα νησιά.

Κατ. Μπρέγιαννη
 

https://www.youtube.com/embed/SBPDiYbxnsg?rel=0

Μετά το είχε πάρει "πίσω" τουλάχιστον προεκλογικά μιλώντας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL