Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πλεύρης: «Έπαινο» στον αστυνομικό που έβγαλε όπλο στην ΑΣΟΕΕ (Video)

Τέλεια τα έκανε όλα ο αστυνομικός στην ΑΣΟΕΕ που σύμφωνα με τον Θ. Πλεύρη του αξίζει "έπαινος". Ο βουλευτής της Ν.Δ. αιτιολόγησε πλήρως τη στάση του αστυνομικού που απείλησε με όπλο φοιτητές στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ...

«Εκ του αποτελέσματος πρέπει να πάρει και έπαινο διότι χωρίς να κλιμακώσει καμία απολύτως βία, έσωσε την ζωή του, απέτρεψε τον κίνδυνο και έφυγε».

Προκύπτει δηλαδή ότι ήταν εκπαιδευμένος συνέχισε ο κ. Πλεύρης στο ΣΚΑΙ. Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας κ. Ντούμας συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος να αιτιολογεί τη στάση του συναδέρφου του υποστηρίζοντας την εκδοχή που εκείνος παρουσίασε. Η καλεσμένη "ειδικός" στο πάνελ προσέθσε την ψυχολογική διάσταση αιτιολογώντας τον αστυνομικό που φοβήθηκε.

Τουλάχιστον ανεύθυνη και επικίνδυνη η στάση μερικών όπως αυτή του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και των συνδικαλιστών.

Καταδικάζει την αστυνομική αυθαιρεσία η πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών - Στις εισαγγελικές αρχές για τις νόμιμες ενέργειες

Δεν φαίνεται να ενστερνίζεται την ίδια άποψη η πρυτανεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) που καταδίκασε το περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας στην ΑΣΟΕΕ αναφέροντας: «Καταδικάζουμε την είσοδο κάθε είδους οπλοφόρων εντός των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος χωρίς νόμιμη αιτία, καθώς και την παράνομη απειλή χρήσης οποιουδήποτε όπλου».

Και προσθέτει: «Τέτοιες συμπεριφορές είναι δυνατόν να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες και ανεπιθύμητες καταστάσεις».

Η πρυτανεία σημειώνει, επίσης, ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό θα ενημερωθούν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, προκειμένου αυτές να προβούν στις νόμιμες ενέργειες.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Διαβάστε επίσης:

Στις εισαγγελικές αρχές η πρυτανεία της ΑΣΟΕΕ για τον ένοπλο αστυνομικό

«Μαγική εικόνα» το όπλο του ειδικού φρουρού στην ΑΣΟΕΕ - Εικόνες ντροπής εκθέτουν την «κανονικότητα»

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις