Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ για προσφυγικό: «Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά» (Video)

«Αφού πήραν πίσω το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πήραν πίσω το Υπουργείο του ΣΥΡΙΖΑ, που κατήργησε ο μεγαλοφυής Κ.Μητσοτάκης, ας πάρουν με μια εξάμηνη υποσχετική τον Μουζάλα και τον Βίτσα για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά»

«Είναι σαφές ότι έχει χαθεί η μπάλα. Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Ό,τι τους ξημερώσει, ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή, που λέει και ο λαός μας. Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο επιτάξεις. Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο έχουμε διάλογο.

Εδώ on air ο κ.Μηταράκης είπε στον Περιφερειάρχη ότι παγώνει το θέμα των επιτάξεων, ο Περιφερειάρχης με τη σειρά του το μετέφερε στους Δημάρχους, που είναι όλοι προσκείμενοι στη ΝΔ, όπως και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, άρα δεν υπάρχει υποψία κομματικής αντιπαράθεσης.

Στο τέλος της ημέρας εκλήθη στο Μαξίμου για εξηγήσεις ο κ.Μηταράκης καθώς δεν ήταν εις γνώσιν της Κυβέρνησης η ανακοίνωσή του. Δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά της Κυβέρνησης», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στις κυβερνητικές παλινωδίες και τα πίσω-μπρος σε ότι αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού.

Όπως επεσήμανε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «Αφού πήραν πίσω το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ, αφού πήραν πίσω το Υπουργείο του ΣΥΡΙΖΑ, που κατήργησε ο μεγαλοφυής Κ.Μητσοτάκης, ας πάρουν με μια εξάμηνη υποσχετική τον Μουζάλα και τον Βίτσα για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά».

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πού αλλού γίνονται αυτά;

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας, η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι η εξής: Πρώτον, η δημόσια Υγεία δοκιμάζεται από ελλείψεις προσωπικού, υλικού και εξοπλισμού ασφάλειας. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση έχει εξασφαλίσει μόνο τον εφοδιασμό της σε χειροκροτήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις