Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Βολές Βρούτση κατά συνδικαλιστών και απεργίας (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βολές Βρούτση κατά συνδικαλιστών και απεργίας (Video)

Ο Γιάννης Βρούτσης στο Mega επιδόθηκε σε βολές κατά της σημερινής απεργίας και των συνδικαλιστών καθώς όπως είπε υποκινείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ.

«Αυτοί που απεργούν είναι οι κατεξοχήν ωφελημένοι» υποστήριξε μάλιστα ο υπουργός Εργασίας ουσιαστικά βγάζοντας υποκριτές και τρελούς τους απεργούς.

Η πραγματική υποκρισία είναι να λες σεβόμαστε την απεργία αλλά η κριτική στο ασφαλιστικό είναι υποκρισία.

Συγκεκριμένα ο Γ. Βρούτσης ανέφερε:

"... η απεργιακή κινητοποίηση και η συνδικαλιστική ατζέντα που άνοιξε ουσιαστικά είναι με τον ορισμό της υποκρισίας, διότι δεν έρχεται εναντίον του ασφαλιστικού, τιμωρεί ουσιαστικά την κοινωνία", δήλωσε στο Mega ο υπουργός.

"Αν δει κάποιος τα αίτια που γίνεται σήμερα η απεργία, θα διαπιστώσει τα εξής το κυρίαρχο αίτημα είναι η απόσυρση του νόμου Κατρούγκαλου, όταν ήρθε ο νόμος Κατρούγκαλου δεν έγιναν απεργιακές κινητοποιήσεις. Σήμερα ο νόμος Κατρούγκαλου αποτελεί παρελθόν και γίνονται απεργιακές κινητοποιήσεις για να αποσυρθεί ο νόμος Κατρούγκαλου" πρόσθεσε.

"Απεργούν κατεξοχήν ωφελειμένοι εναντίον της ωφέλειας τους, εναντίον των αυξήσεων που θα πάρουν. Αυτό λέγεται ο ορισμός της υποκρισίας και του παραλογισμού. Οι απεργίες κατά τα ψέματα υποκινούνται από το ΠΑΜΕ και από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι δύο φορείς που ελέγχουν τα συνδικάτα με μεγάλη πλειοψηφία και παίρνουν αποφάσεις, οι οποίες έρχονται τιμωρητικά στην κοινωνία" τόνισε ο υπουργός.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL