Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε διαβούλευση το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, το σχέδιο νόμου του υπ. Εργασίας, υπό τον τίτλο: «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)»

Όπως συνηθίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έθεσε Παρασκευή βράδυ σε διαβούλευση  το ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο αναμενόταν να κατατεθεί εδώ και ημέρες, αφού είχε πρώτα παρουσιαστεί το περασμένο ΣΚ μετά βαϊων και κλάδων, σε τηλεοπτική εκπομπή, από τον ίδιο τον Γ. Βρούτση.

Κάτι που προκάλεσε, αντιδράσεις, τόσο από την Εφη Αχτσιόγλου, όσο κι από παρουσιαστές άλλων εκπομπών για την άνιση μεταχείρηση του υπουργού απέναντι στην ενημέρωση.

Τίθεται, λοιπόν,  από σήμερα σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, υπό τον τίτλο: «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση και Ψηφιακός Μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ)»

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την 7η Φεβρουαρίου 2020, στις 18:00.

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Παπαδάκης καταγγέλλει τις διαρροές Βρούτση στον Αυτιά (Video)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις