Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανακατωσούρα

ΑΜΠΕ

Τους ανακάτωσε όλους η απόφαση του Κώστα Τασούλα να μεταδίδει μόνο το κανάλι της Βουλής τις ομιλίες των αρχηγών στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες τους. Η απόφαση του προέδρου εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αλλά ανακάτεψε τα πάντα στο πρόγραμμα του καναλιού της Βουλής.

Την Τρίτη το κανάλι της Βουλής διέκοψε τη μετάδοση της Ολομέλειας για να δείξει την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μιλούσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Το βράδυ το κανάλι διέκοψε τη μετάδοση της Ολομέλειας για να δείξει την πρωινή ομιλία Βελόπουλου με αποτέλεσμα να μην παίξουν πουθενά ομιλίες βουλευτών, ανάμεσά τους η Χαρά Καφαντάρη και η Νίνα Κασιμάτη του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν και χθες ο Κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι η Ν. Κασιμάτη «έβριζε εμένα γιατί την κόψανε, λέει, ξαφνικά». Μόνο που η βουλευτής δεν τον είχε βρίσει - αποδεικνύεται από τα πρακτικά αυτό...

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις