Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Π. Σκουρλέτης: Τα κλειστά κέντρα "Γκουταντάναμο" είναι παράνομα και δεν πρέπει να γίνουν (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Σκουρλέτης: Τα κλειστά κέντρα "Γκουταντάναμο" είναι παράνομα και δεν πρέπει να γίνουν (Video)

Σφοδρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση και για τους χειρισμούς στην εξωτερική πολιτική, ο Πάνος Σκουρλέτης δίνοντας έμφαση στην πληροφορία που δεν έχει διαψευστεί για τους Πάτριοτ στην Σαουδική Αραβία.

«Είμαστε που είμαστε εκτός και βγαίνουμε και λέμε σαχλαμάρες –όπως αν θα στείλουμε Πάτριοτ (για πρώτη φορά) στην Σαουδική Αραβία και αυτό δεν έχει ακόμα διαψευστεί- χωρίς να υπάρχει καμία απόφαση οποιασδήποτε ομπρέλας και καμία νομιμοποίηση. Εύχομαι να μην κάνουμε τέτοια άφρονα πράξη και να μην μπλέξει η χώρα μας σε σχεδιασμούς που θα τους βρούμε μπροστά μας. Διότι η ελληνική εξωτερική πολιτική είχε κάποια χαρακτηριστικά. Από την εποχή του Παπάγου δεν έχει στείλει εκστρατευτικό σώμα έστω με αυτό τον τρόπο. Δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε εκεί πέρα. Έχουμε συμμετάσχει σε ειρηνευτικές προτάσεις. Να μην τα κάνουμε χάλια όπως στο προσφυγικό.»

"Ομολογία λάθους από την κυβέρνηση η επανασύσταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Είναι λάθος και παράνομα τα κλειστά κέντρα για αυτό το λόγο και δεν τα χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση" ενώ όπως πρόσθεσε "είναι πολύ μικρός ο αριθμός των ανθρώπων που δεν δικαιούνται άσυλο και πρέπει να γυρίσουν πίσω".

"Η Ν.Δ. είναι αντιμέτωπη με την δική της ρητορική στο προσφυγικό"

Πάνω από μερικά δευτερόλεπτα δεν άφησαν τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη να μιλήσει στο πάνελ του ΣΚΑΙ. Ο βομβαρδισμός με απανωτές ερωτήσεις και οι συνεχόμενες διακοπές δεν είναι διάλογος αντίθετα είναι παρεμπόδιση στην ελεύθερη έκφραση με στόχο να μην ακουστεί τίποτα ή αν ακουστεί να μην καταλάβουν τίποτα οι τηλεθεατές, αφού τέτοιους καταιγιστικούς ρυθμούς είναι πάρα πολύ δύσκολο να τους ακολουθήσουν.

«Αν δεν γίνουν τρεις οι ερωτήσεις δεν μπορώ να απαντήσω» είπε σαρκαστικά ο Πάνος Σκουρλέτης ενώ κατήγγειλε την στρατηγική αυτή των συνεχόμενων διακοπών και παρεμβολών την ώρα που μιλούσε για τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας. «Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε».

«Ο μόνος τρόπος είναι να υπάρξει μια ισόποση κατανομή των προσφύγων σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αν συνέβαινε αυτό θα ήταν αναπαίσθητη η παρουσία. Ακριβώς όμως επειδή είναι αντιμέτωπη αυτή η κυβέρνηση με την ίδια της την προπαγάνδα, με τους ανθρώπους που τους έβαζε να διχάζουν την ελληνική κοινωνία τα προηγούμενα χρόνια. Η Ν.Δ. είναι αντιμέτωπη με την δική της ρητορική.» είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL