Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπάχαλο με τη δήλωση Δένδια για τη βοήθεια της Ελλάδας στην Λιβύη (Video)

«Η Ελλάδα έτοιμη να βοηθήσει την επόμενη μέρα στη Λιβύη» συγγνώμη λάθος, παρατηρητές εννοούσαμε σχεδόν μας είπε το Υπουργείο Εξωτερικών όπως στη συνέχεια διευκρινίστηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών εννοούσε παρατηρητές.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει την επόμενη μέρα στη Λιβύη, είτε με τη συμμετοχή στις δυνάμεις εκείνες οι οποίες  χρειάζονται για να υπάρξει η ανακωχή (σημ.: διεθνής μηχανισμός επιτήρησης εκεχειρίας) είτε με τη συμμετοχή ελληνικών δυνάμεων στην ευρωπαϊκή επιχείρηση επιβολής του εμπάργκο των όπλων και της μεταφοράς μισθοφόρων στη Λιβύη. Οι ενέργειες αυτές βοηθούν τη δημιουργία μιας καλύτερης πραγματικότητας στη Λιβύη και αποτελούν συνεισφορά στο μέλλον του λιβυκού λαού και της λιβυκής κοινωνίας».

Η δήλωση του Νίκου Δένδια δημιούργησε εύλογη σύγχυση καθώς άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο στήριξης της Λιβύης με δυνάμεις στο άμεσο μέλλον.

Στη συνέχεια το ΥπΕξ αναγκάστηκε να διορθώσει. «Η φράση "η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει την επόμενη μέρα στη Λιβύη, είτε με τη συμμετοχή στις δυνάμεις εκείνες οι οποίες χρειάζονται για να υπάρξει η ανακωχή", αφορά αποκλειστικά σε παρατηρητές στο πλαίσιο ενός ενδεχόμενου διεθνούς μηχανισμού επιτήρησης εκεχειρίας», ανέφερε το υπουργείο σε σχετική διευκρίνιση όπως αναφέρει το ethnos.gr, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως δεν προτίθεται να στείλει ένοπλες δυνάμεις στη Λιβύη την επόμενη ημέρα.

Και μη χειρότερα...

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις