Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Ο Μ. Παπαδημητρίου έλεγε όνομα και αυτό ήταν "Σαμαράς" (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο Μ. Παπαδημητρίου έλεγε όνομα και αυτό ήταν "Σαμαράς" (Video)

«Εγώ έλεγα πάντοτε ότι θέλω γυναίκα δεν έμπαινα ποτέ στο όνομα και δεν είναι ότι δεν είχα να πω όνομα» ανέφερε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 ξεχνώντας ότι λίγες μέρες πριν καλεσμένος στο Open έλεγε ξεκάθαρα το όνομα του Αντώνη Σαμαρά προκρίνοντάς τον μάλιστα ως μη κομματική επιλογή έναντι του Προκ. Παυλόπουλου που τον ονόμαζε «κομματικό υποψήφιο του κ. Τσίπρα».

Κατά τα άλλα σήμερα μπορεί να μέμφεται όλους τους άλλους για την ονοματολογία των ημερών που προηγήθηκαν χωρίς να ρίχνει φυσικά ούτε στον Μητσοτάκη την ευθύνη που θα έπρεπε να μην διαρρέει ονόματα ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας από το βουνό, αλλά ούτε και στον εαυτό του που ανοικτά υποστήριζε τον Αντ. Σαμαρά, ως τάχα υπερκομματική επιλογή!

Υποκριτικά επιχαίρει σήμερα που είναι γυναίκα η επιλογή του πρωθυπουργού ξεχνάει ότι λίγες μέρες πριν πρόσβαλλε το γυναικείο φύλο υποστηρίζοντας μεν ότι θα ήθελε να γίνει μια συζήτηση να είναι γυναίκα, πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά σαν να πρόκειται για κάποιου είδους παραχώρηση.

Συγκεκριμένα στο Open το Σάββατο 11 Ιανουαρίου υποστήριζε:

«Είχα εκφράσει μία προτίμηση να κάνουμε μία συζήτηση για γυναίκα, να είναι αυτή τη φορά γυναίκα στην προεδρία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, σώνει και καλά… Ο καλύτερος πρέπει να είναι πάντοτε». 

Λες και ο καλύτερος δεν μπορεί να είναι η καλύτερη, δηλαδή γυναίκα. Σήμερα βέβαια μέλι έσταζε για την κ. Σακελλαροπούλου.

Κατ. Μπρέγιαννη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL