Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
"Αριστεία" και (αν)ίερες μπίζνες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Αριστεία" και (αν)ίερες μπίζνες

Διατηρούν την "αριστεία" τους οι σχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Διαματάρη παρά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του πρώην υφυπουργού λόγω του σκανδάλου με τα δήθεν πτυχία του. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε χορηγία 2 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης -παρά τη μείωση των κονδυλίων για τη δημόσια Παιδεία- και ο Αντώνης Διαματάρης, με το βλέμμα πλέον στην ψήφο των αποδήμων, ανοίγει σαμπάνιες στο Twitter: "Η Ελλάδα αποφάσισε επιτέλους να επενδύσει στο μέλλον του ελληνισμού στις ΗΠΑ" ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά!

Ωστόσο, όταν χρήστης του απάντησε "ότι για τη Νίκη Κεραμέως έχουμε πολλούς δικηγόρους και καταργεί τη Νομική Πάτρας αλλά χρειαζόμαστε θεολόγους και πληρώνει 2 εκατομμύρια απ’ το υστέρημά σας για να ανοίξει Θεολογική Σχολή Νέας Υόρκης για τα ρουσφέτια του Διαματάρη", ο εκδότης του "Εθνικού Κήρυκα" κατάπιε... το πληκτρολόγιο σημειώνοντας μόνο "ότι η Θεολογική Σχολή δεν είναι στη Νέα Υόρκη, αλλά στη... Βοστώνη. Τόσα πολλά γνωρίζετε για το θέμα".

Ομογενειακά μέσα ενημέρωσης, πάντως, επισημαίνουν ότι "η υπόθεση βρωμάει", καταγγέλλοντας "ότι τα 2 εκατ. ευρώ προορίζονται για να καλύψουν τα 10 εκατ. που λείπουν (κλάπηκαν) από το ταμείο για ανοικοδόμηση Αγίου Νικολάου στο κάτω Μανχάταν"...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL